Inimă de suporter: Gabriel Paraschiv, lider de galerie
Foto: FOTO: Ionatan Ţuţu

Inimă de suporter: Gabriel Paraschiv, lider de galerie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ultimul meci al sezonului, cel cu Dinamo, scor 0-1, de marţi seară, jucătorul Oţelului, Gabriel Paraschiv, a acceptat propunerea suporterilor de la Peluza Nord de a li se alătura în tribună, după ce a fost schimbat de pe teren în minutul 56. Decarul Oţelului, în vârstă de 35 de ani, a preluat conducerea galerie din Peluza Nord şi a dat tonul cântecelor pentru încurajarea echipei. În sprijinul său au venit şi ceilalţi spectatori din tribune, care au cântat minute în şir.

„M-am simţit minunat. Nu mă gândeam că este atât de greu să fii şef de galerie, n-am rezistat mai mult de un sfert de oră”, ne-a spus Paraschiv, după isprava de la meciul cu Dinamo.

Paraschiv, 35 de ani, este cel mai longeviv jucător din lot, alături de Costin, evoluând pentru Oţelul încă de la începutul anului 2006.

„A fost ca în vremurile bune când jucătorii şi suporterii erau mult mai apropiaţi. Sperăm să mai revină printre noi, reprezentăm cu toţii familia Oţelul şi avem aceleaşi scopuri”, a spus Leonard Gâbu, unul dintre liderii Peluzei Nord.

 

Steel Boys, şapte ani de activitate

 

Grupul Steel Boys de la Peluza Nord a celebrat şapte ani de activitate la meciul cu Dinamo printr-o coregrafie deosebită, cu multe steaguri roş-alb-albastre care au încercuit simbolul grupului, cavalerul de oţel, ilustrat pe o pânză mare. De asemenea, au fost afişate şi două mesaje: „De 7 ani în slujba tradiţiilor naţionale şi a valorilor locale” şi „Asta-i pentru anii care au trecut/ Pentru banii pe care nu i-am făcut/ Pentru toţi cei care ne-au plăcut”.

 

Citit 2097 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.