Spectacol şi dramatism la fotbal pe nisip, în Cupa Companiilor
Foto: Alex Bălbărău, golgeterul competiţiei

Spectacol şi dramatism la fotbal pe nisip, în Cupa Companiilor
Alex Bălbărău, golgeterul competiţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul turneu de fotbal pe nisip din cadrul sezonului „Galaţi Beach Cupa” s-a încheiat marţi seară. Cupa Companiilor, competiţie ce s-a desfăşurat începând de sâmbătă pe terenul amenajat la Plaja Dunărea, a avut la start opt formaţii, împărţite în două grupe, primele două clasate ajungând în semifinale. Ambele partide din penultima fază au fost spectaculoase şi foarte echilibrate. În prima semifinală, Zile şi Nopţi (locul 1 în grupa B) s-a impus în faţa celor de la Le Marche (locul 2 - grupa A) cu 7-5, iar în cea de a doua Smart Travel (loc 1, grupa A) a câştigat cu 5-4 meciul cu RBX. În finală s-a impus echipa mai omogenă, Smart Travel, scor 7-2.

Cel mai bun jucător al competiţiei a fost desemnat Gabriel Constantinescu, de la Smart Travel, iar cel mai bun portar – Florin Damian de la Booster. Golgeterul turneului a fost Alex Bălbărău, de la Zile şi Nopţi, cu 15 reuşite.

Printre participanţi s-au aflat şi foştii fotbaliştii ai Oţelului, Romeo Buteseacă şi Gelu Popescu.

Următoarea competiţie de fotbal pe nisip se va desfăşura în perioada 23 august – 15 septembrie, înscrierile fiind deschise până pe 19 august pentru orice iubitor de fotbal, cu excepţia jucătorilor legitimaţi în primele trei ligi naţionale.

Citit 1399 ori Ultima modificare Miercuri, 07 August 2013 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.