Bute, Ciocan şi fotbaliştii de la Dinamo, în ajutorul sinistraţilor din judeţul Galaţi

Bute, Ciocan şi fotbaliştii de la Dinamo, în ajutorul sinistraţilor din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Boxerul Lucian Bute – fost campion mondial IBF – a venit în ajutorul sinistraţilor din comunele gălăţene lovite de inundaţii săptămâna trecută.
Alături de primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, sportivul originar din comuna Pechea, una dintre localităţile afectate de viitură, le-a donat oamenilor apă, alimente şi alte obiecte de strictă necesitate.
"În situații de genul acesta nici nu ai cuvinte ce să spui. Ferească Dumnezeu! A fost îngrozitor pentru cei care au trăit fenomenul ăsta. Printre sinistrați sunt prieteni, colegi de-ai mei de când am început boxul. Pur și simplu li s-a dărâmat casa. Am mai făcut o acțiune cu ceva oameni de afaceri din Galați, am dus tiruri cu materiale de construcții. Facem și noi ceea ce putem”, a precizat Lucian Bute.
Nici boxerul Cristian Ciocan nu a rămas indiferent la drama locuitorilor din zonele afectate de inundaţii. Împreună cu fotbaliştii de la Dinamo, joi, a împărţit ajutoare în comuna Pechea.

Citit 1550 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2013 18:07

2 comentarii

  • postat de MIHAELA
    Vineri, 20 Septembrie 2013 09:41
    5.13.164.***
    MI-AR PLACE SA VAD SI PARLAMENTARII SARIND IN AJUTORUL CELOR SINISTRATI. SA-SI DONEZE SALARIILE PE 50 DE ANI CA SI ASA LE INCASEAZA DEGEABA .UNDE SUNT TOTI CEI CARE FAC PARADA PE LA TELEVIZIUNI ?
    0
    8
    Raportează
  • postat de MIHAIL
    Joi, 19 Septembrie 2013 20:29
    5.13.128.***
    BRAVO,BAIETI,SA VA AJUTE DUMNEZEU ORIUNDE VETI PUNE PASUL,NOROCUL SA VA SARA IN CALE,AVETI INIMA,EDUCATIE ALEASA SI MULT BUN SIMT!
    1
    11
    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.