Din nou cartonaş roşu, din nou înfrângere: Oţelul a pierdut şi cu Dinamo

Din nou cartonaş roşu, din nou înfrângere: Oţelul a pierdut şi cu Dinamo
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea roş-alb-albastră a pierdut meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 1-2, după ce a condus la pauză cu 1-0. Iorga a deschis scorul pentru Oţelul în minutul 5, după o pasă primită de la Giurgiu. Deşi a fost un meci fără ocazii, ce părea la îndemâna gălăţenilor, totul s-a sucit în minutul 64, atunci când Brăneţ l-a faultat pe Curtean în careu, iar centralul Crăciunescu a dictat penalti pentru Dinamo şi eliminarea portarului. Grigore a executat penaltiul, iar două minute mai târziu, Rotariu a făcut 2-1 pentru oaspeţi. Oţelul a ajuns la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu şi al doilea meci la rând de acasă când termină jocul în inferioritate numerică.

Echipa folosită de Ionuţ Badea: Brăneţ - Cojoc, Mişelăricu, Sîrghi, Popescu - Milea (Filip min.76), Giurgiu - Joao Felipe (Henrique min. 63), Marquinhos (Boşneag min.67), Iorga - Astafei.

Pentru Oţelul urmează deplasarea de la Cluj, contra CFR-ului, luni, 7 octombrie, de la ora 20.30, în direct pe DigiSport. Gălăţenii sunt pe locul 13 în clasament, cu 10 puncte acumulate după nouă etape.

Citit 2007 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2013 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.