Ionuţ Badea a pierdut meciul și postul / Înfrângere și schimbare de antrenor la Oțelul

Ionuţ Badea a pierdut meciul și postul / Înfrângere și schimbare de antrenor la Oțelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălățenii n-au reușit să scoată niciun punct din deplasarea cu Săgeata Năvodari, ceea ce înseamnă schimbarea tehnicianului după ce n-a îndeplinit condiția impusă de a câștiga patru meciuri la rând


SĂGEATA NĂVODARI – OŢELUL GALAŢI 2-1 (2-0)

Meci disputat în etapa a XII-a a Ligii I

Stadion „Farul” din Constanţa

Marcatori: Roman min.7, Dinu min. 42/ Henrique min. 52

Cartonaşe galbene: Ionuț Filip min. 54, Iordache min. 76, Roman min. 85/ Băjenaru min. 39, Cooper min. 45, Iorga min.75, Sevillano min. 90

Cartonaş roşu: -

SĂGEATA: Panagopoulos – Peteleu, Achim (Popa min. 59), Mera, Ionuț Filip – N’Doye, Munteanu – Florean (Iordache min. 46), Dinu (Chițu min.71), Vezan – Roman. Antrenor: Tibor Selymeş.

OŢELUL: Simaitis – Antunes, Sîrghi, Costin (Mișelăricu min. 46), Popescu – Giurgiu (Ioan Filip min. 46), Cooper – Iorga, Băjenaru (Sevillano min. 74), Astafei – Henrique. Antrenor: Ionuţ Badea.

Arbitri: Marius Avram (București), asistat de Bogdan Gheorghe (București), Florin George Neacșu (Câmpulung Muscel).


 

Meciul cu Săgeata începea pentru Ionuț Badea cu o condiție unică, victoria pentru a rămâne la cârma Oțelului, așa cum i s-a impus din partea managerului general Narcis Răducan, cel care a luat loc pe bancă alături de tehnician.

Prima repriza a început cum nu se putea mai rău pentru Badea, care își vedea echipa condusă încă din minutul 7, după golul marcat de Roman. Atacantul gazdelor a finalizat din marginea careului, cu un șut la colțul scurt, scăpat prea ușor de portarul Simaitis, fază pornită de la un dribling nereușit al lui Băjenaru. După un prim sfert de oră de amorțeală, echipa roș-alb-albastră a început să pună în pericol poarta adversă: Cooper a șutat bine de la marginea careului, iar Panagopoulos a scos cu greu în corner (min. 19), Henrique a ratat de puțin ținta după lovitura cu capul din șase metri (min. 21), iar Iorga (min. 29) și Antunes (min. 30), pe rând, au finalizat slab din poziții favorabile.

Oțelul n-a reușit să revină pe tabela de marcaj, dar nici să-și repare erorile din defensivă. Antrenorul Ionuț Badea începea deja să-și facă bagajele în minutul 42, odată cu golul doi marcat de Săgeata. Sîrghi a alunecat în fața lui Dinu, care rămas singur în centrul careului, iar atacantul gazdelor a finalizat ușor din fața lui Simaitis.

Badea, “out” de la Oțelul

În disperarea de a-și salva postul, Badea i-a schimbat la pauză pe cei doi jucători cu experiență, Giurgiu și Costin. Gălățenii au luat cu asalt poarta adversă în startul reprizei, iar după o serie de trei cornere consecutive Mișelăricu a reluat spre poartă, goalkeeperul advers a respins în față, de unde Henrique a reluat mingea în plasă. Câteva minute mai târziu Astafei putea egala, dar a ratat din postură de singur cu portarul. Oțelul a încercat în zadar să egaleze, pe fondul sonor dominat de fanii gălățenilor care strigau “Demisia!”, iar pe final gazdele se puteau distanța. Oțelul a pierdut, scor 1-2, meciul cu Săgeata, iar antrenorul Ionuț Badea nu va mai continua pe banca tehnică, după ce a înregistrat un bilanț cu trei victorii, două remize și șapte înfrângeri în campionat.

Pentru Oțelul urmează meciul din Cupa României, de joi, împotriva celor de la Corona, dar până atunci trebuie să-și găsească un nou antrenor.

 

Citit 1790 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2013 22:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.