Pariurile zilei: Meciuri bune din Championship

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

QPR – Bournemouth 1 (cotă 1,55)

QPR este una dintre favoritele noastre, o echipă pe care am mizat de multe ori în acest sezon şi ne-a dezamăgit extrem de rar. Se află pe locul trei în liga secundă (Championship) din Anglia, la doar trei puncte de lider, iar când joacă acasă nu-i prea rezistă cineva (7 victorii, 1 egal, 0 înfrângeri). În plus, adversara celor de la QPR e o formaţie modestă, aflată doar pe locul 17.

 

Sheffield Wed. – Leicester 2 (cotă 2)

Prima clasată este şi cea mai în formă echipă din Championship, cu şase victorii în ultimele şapte partide. Un argument suplimentar pentru a miza pe Leicester este şi „subţirimea” adversarei, o echipă aflată pe locul 23, penultimul, care a pierdut ultimele trei partide. Pentru cei care preferă să joace foarte prudent, se poate merge pe varianta ca la egal să  se returneze suma pariată, la o cotă de 1,43.

Burnley – Watford 1 (cotă 2,10)

Gazdele nu sunt chiar în cea mai bună perioadă a lor, cu o înfrângere şi trei egaluri în ultimele patru etape, dar tocmai de aceea credem că a venit timpul pentru o nouă victorie, doar vorbim de o formaţie redutabilă, aflată pe locul doi în Championship. Încrederea în această alegere e amplificată de forma execrabilă a celor de la Watford (locul 10), cu patru eşecuri şi două egaluri în ultimele şase meciuri.

Gornik Zarbrze – Widzew Lodz 1 (cotă 1,50)

Gornik trage la titlu, e la doar trei puncte de lider şi joacă cu ultima clasată, o formaţie care a pierdut în toate cele opt deplasări de până acum.

Citit 2655 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2013 13:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.