Pariurile zilei: Pentru încasări la început de săptămână

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FSV Frankfrut – Bielefeld 1 (cotă 1,85)

 

Este un pariu mai degrabă împotriva oaspeţilor decât o alegere pe mâna gazdelor. Bielefeld nu a început deloc rău campionatul ligii secunde germane, dar ceva s-a întâmplat acolo prin septembrie, de când a devenit ciuca bătăilor. Oaspeţii, penultimul loc, vin după nu mai puţin de opt înfrângeri consecutive şi la aşa o formă execrabilă ar fi păcat să nu mizăm că o vor bifa şi pe a noua. FSV Frankfurt este pe locul 11 şi un argument în plus pentru acest pariu este că s-a descurcat foarte bine până acum cu echipele din partea inferioară a clasamentului.

 

PAS Gianina – PAOK 2 (cotă 1,85)

Mizăm pe PAOK, singura echipă din campionatul grec care mai ţine cât de cât pasul cu Olympiakos. Trupa de pe locul doi, din care face parte şi Costin Lazăr, este o echipă serioasă, care-şi vede de treabă meci de meci, aspect argumentat de faptul că a pierdut un singur meci din ultimele 17, în toate competiţiile, inclusiv Europa League. Gazdele sunt doar pe locul nouă şi au mai pierdut acasă chiar şi în faţa unor adversari din partea inferioară a ierarhiei.

 

Metz – Auxerre 1 (cotă 1,75)

 

Cota e prea frumoasă pentru a ocoli acest joc, în condiţiile în care vorbim de liderul ligii secunde din Franţa, aflat într-o formă de senzaţie, cu victorii pe linie în ultimele şase partide. Auxerre, echipa de mijlocul clasamentului (locul 10),  nu e de speriat, neavâbd nicio victorie în deplasare până acum.

Citit 2387 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2013 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.