Pariurile zilei: Speranţe de câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Auxerre – Niort 1 (cotă 1,95)

Cu toate că Auxerre nu stă foarte bine în clasament, e abia la jumătate, pe locul 11 (două poziţii peste Niort), fosta echipă a lui Daniel Niculae se descurcă excelent pe teren propriu. Auxerre are un bilanţ de cinci victorii şi două remize la jocurile de acasă. De partea cealaltă, Niort nu se descurcă prea bine în meciurile disputate în deplasare, având un singur succes din şapte partide.

 

FC Paris – Orleans sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

În liga a treia din Franţa avem o echipă care n-a depăşit niciodată limita de 2,5 goluri în niciun meci. Este vorba de Orleans (locul trei), care a strâns 14 partide din tot atâtea posibile cu mai puţin de trei goluri înscrise în joc. Nici adversarul, FC Paris, nu-i străin de astfel de rezultate. Gazdele au depăşit doar de patru ori limita de 2,5 goluri.

 

Jagiellonia – Widzew Lodz 1 (cotă 1,60)

La meciul din Polonia dintre Jagiellonia şi Widzew Lodz mizăm contra oaspeţilor, bazându-ne pe bilanţul dezastruos al acestora. Widzew Lodz a pierdut toate cele nouă partide disputate în deplasare, aşa că n-avem cum să nu pariem din nou împotriva sa. Cei de la Jagiellonia au început mai greu sezonul, dar în ultima vreme au câştigat cam tot ce au avut pe teren propriu, învingând echipe de top ale Poloniei, precum Wisla, Slask sau Lech, toate la diferenţă de cel puţin două goluri.

Citit 2147 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2013 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.