Pariurile zilei: Trei „coapte” pentru câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoffenheim – Borussia Dortmund peste 2,5 (cota 1,42)

Echipa gazdă ne-a cam intrat în suflet la ce stil nebun a etalat în acest sezon, unul ofensiv cu orice risc, astfel că în cele 15 meciuri avute până acum doar o singură dată nu s-a lăsat cu un total de minim trei goluri. Ar fi culmea să nu fie şi astăzi show ofensiv, un meci cu goluri multe, tocmai când Hoffenheim întâlneşte pe Dortmund, o trupă recunoscută pentru forţa de atac şi în ale cărei partide media de goluri marcate este de 3,40.

Latina – Crotone sub 2,5 (cotă 1,57)

Echipa gazdă este marea „specialistă” din liga secundă italiană în partide cu goluri puţine, încadrate în coordonatele tipului de pariu ales de noi. Mai ales când joacă pe teren propriu, unde în şapte meciuri din opt s-au dat maxim două goluri! Bilanţul total al celor de la Latina este de 13 partide cu sub 2,5 goluri şi doar patru peste. Pariem bazăndu-ne în special pe Latina, adversara, Crotone, având un bilanţ echilibrat la acest capitol, cu 5 meciuri de trei goluri şi câte şase sub, respectiv peste.

Gornik Zabrze – Legia Gdansk 1 (cotă 1,85)

Gazdele sunt pe locul secund în prima ligă din Polonia, la trei puncte distanţă de lider, o situaţie care o obligă să câştige această dispută cu un adversar de pe locul 10, altfel cam iese din lupta pentru titlu. Pe teren propriu, Gornik este redutabilă, cu un bilanţ de 7 victorii, un egal şi un eşec.

Citit 6768 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.