Din nou eşec în prelungiri pentru Oţelul

Din nou eşec în prelungiri pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimul meci al acestui an din Liga I pentru Oţelul, echipa condusă de Ewald Lienen a pierdut în prelungirile  pe terenul penultimei clasate, Universitatea Cluj, scor 0-1. Pe o ninsoare sâcâitoare cele două echipe au evoluat prudent, dat fiind faptul că ambele sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gruparea roş-alb-albastră puteau deschide scorul în minutul 23, atunci când Filip a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Mijlocaşul Oţelului l-a nimerit pe goalkeeperul advers din postură de singur cu portarul. În repriza secundă, asistentul Mircea Orbuleţ a oprit trei atacuri ale Oţelului prin semnalizări eronate de offside.

Gazdele au dat lovitura în primul minut de prelungire, atunci când Lemnaru a înscris cu un şut la colţul lung din interiorul careului, dar după o preluare suspectă de henţ. Oţelul a ajuns la al doilea meci pierdut în minutele de prelungire împotriva unei contracandidate pentru evitarea retrogradării, după ce a fost învinsă cu acelaşi scenariu şila Timişoara, la primul joc cu Lienen pe bancă.

Oţelul a jucat în formula: Simaitis – Mişelăricu, Sîrghi, Costin, Popescu – Filip, Giurgiu – Cooper, Băjenaru, Marquinhos – Henrique. Au mai intrat: Zaharia, Astafei şi Sipovici.

 

Gălăţenii au încheiat anul pe locul 14, cu 18 puncte, două lungimi avans faţă de echipele de pe 15 şi 16, FC Braşov, respectiv „U” Cluj. Primul joc după pauza de iarnă va fi pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu. 

Citit 1810 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.