Cântarul oficial pentru luptătorii Superkombat, la Galaţi Shopping City

Cântarul oficial pentru luptătorii Superkombat, la Galaţi Shopping City
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cei 16 luptători care vor urca în ring sâmbătă seară, în marea finală Superkombat, se vor duela, vineri, la cântarul oficial programat de la ora 17:00 la „Galaţi Shopping City”.

“Va fi cel mai important eveniment înaintea galei propriu-zise. Va fi o confruntare psihologică între luptători, fiecare încearcă să se impună din acest punct de vedere pentru a avea un avantaj la meciul de sâmbătă”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Tot la cântarul oficial, în urma unui concurs organizat în parteneriat de Galaţi Shopping City, se vor împărţi 50 de bilete pentru marea finală, 20 de tricouri inscripţionate cu Superkombat, 24 de mini-mănuşi de box, dar şi 4 VIP pass pentru evenimentul programat sâmbătă seară.

Biletele pentru marea finală Superkombat dela Galaţi, eveniment transmis în aproximativ 100 de ţări de pe 5 continente, se pot achiziţiona până sâmbătă în ziua galei (n.r. va începe de la ora 21:00) şi costă între 30 şi 70 de lei, toate încasările urmând să fie donate sinistraţilor din judeţul Galaţi.

La cea mai importantă gală pe reguli de K-1 din Europa în 2013 vor fi participat şi şase români: localnicul Alexandru Nedelcu, Alexandru Lungu, Benjamin Adegbuyi, Raul Cătinaş, Andrei Stoica şi Bogdan Stoica, ultimii urmând să lupte pentru titlurile mondiale.

Citit 1389 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.