SPECTACOL TOTAL / Cinci din şase români şi-au câştigat meciurile la gala Superkombat (FOTO)

SPECTACOL TOTAL / Cinci din şase români şi-au câştigat meciurile la gala Superkombat (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Cel mai important eveniment din kick-boxingul european s-a încheiat cu succes, sâmbătă noapte, la Galaţi, cu cinci victorii ale românilor, printre care şi gălăţeanul Alexandru Nedelcu.  Gala a avut scop caritabil, toate încasările pe bilete, plus donaţiile făcute în conturile afişate pe ecran în timpul evenimentului, fiind destinate către sinistraţii din judeţul Galaţi, din luna septembrie.

Cele mai spectaculoase meciuri ale serii au fost victoriile prin KO, ambele în repriza a treia, ale românilor Raul Cătinaş şi Benjamin Adegbuyi, împotriva lui Paul Slowinski, respectiv Pavel Zhuravlev. Tot prin KO a câştigat şi gălăţeanul Alexandru Nedelcu, în meciul de deschidere al galei, în a doua repriză, împotriva marocanului Mohammed El Boulahiti.

Fraţii Stoica au fost campioni mondiali pentru un sfert de oră. Andrei a câştigat centrura mondială la categoria Cruiser împotriva lui Ondrej Hutnik, dar fratele său, Bogdan, cel care era deja campion, a cedat titlul în faţa lui Igor Bugaenko.

La entertainment fight, românul Alexandru Lungu l-a învins prin KO pe americanul Mike Bourke, chiar din prima repriză.  

Piramida a fost câştigată de spaniolul Frank Munoz, care a trecut de D’Angelo Marshall în semifinală, şi de Rediuan Cairo în finala Superkombat. 

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, s-a declarat extrem de mulţumit de gala de la Galaţi.

"Nu credeam că va veni o gală mai bună decât ultima, dar am avut parte de un public extraordinar, este o reuşită şi pentru Galaţi şi pentru România", a spus Irimia. 

La eveniment au participat peste 3000 de gălăţeni, iar la televizor a fost urmărit de milioane de oameni din ţări de pe patru continente.

Citit 1632 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2013 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.