Ponturile zilei: După câştig, prin campionatele din Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Barnsley – Derby 2 (cotă 2)

Ultima clasată din Championship (liga secundă din Anglia) n-ar trebui să aibă cum să emită pretenţii în acest meci, chiar şi un egal ar fi o supriză de proporţii în faţa celei mai în formă echipe din acest campionat. Derby (locul patru) vine după o serie senzaţională de şapte victorii consecutive şi un egal, care a adus-o în lupta pentru primele două locuri, de promovare directă, iar orice alt deznodământ în afara victoriei ar însemna că apoi trebuie să o ia de la capăt cu munca de recuperare a distanţei faţă de Leicester, Burnley şi QPR.

Leicester – Bolton 1 (cotă 1,70)

Liderul din Championship a trecut peste perioada mai puţin fastă, a ieşit cu bine din derbiurile cu următoarele două clasate (egal şi victorie). Leicester este din nou în formă şi ne face să mizăm cu încredere pe o victorie în faţa unei echipe deloc de speriat, aflată doar pe locul 17.

Hyde – Wrexham 2 (cotă 1,65)

Liga a cincea engleză (Conference) ne-a oferit în acest sezon în mod constant cel mai sigur pariu posibil, pe înfrângerea celor de la Hyde. Pentru cine nu a descoperit această echipă până acum, precizăm că Hyde este pe locul 24, ultimul, fără victorie în 23 de etape (trei egaluri şi 20 de înfrângeri).

Citit 3123 ori Ultima modificare Vineri, 27 Decembrie 2013 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.