Ponturile zilei: Pariuri de antrenament

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hapoel Tel-Aviv - Hapoel Beer Sheva peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

Israelienii joacă meciuri de campionat în această perioadă, aşa că încercăm să profităm. Hapoel Tel-Aviv e a doua echipă din ligă la capitolul partide cu peste 2,5 goluri, iar faptul că întâlneşte a doua formaţie din clasamentul la zi ne duce cu gândul către o partidă cu goluri. Meciul este extrem de important pentru ambele echipe, aşa că primul gând va fi să marcheze, nu să termine meciul fără gol primit.

Dunfermline - Rangers peste 3,5 goluri (cotă 1,85)

În liga a treia din Scoţia se marchează foarte mult, mai ales la meciurile disputate de Rangers. De această dată, echipa din Glasgow, care conduce detaşat liga, se va deplasa pe terenul formaţiei de pe locul secund, Dunfermline. Dacă nici aici nu se lasă cu goluri multe, atunci nicăieri nu mai e de jucat un pariu de acest gen.

Manisaspor - Bucaspor 1 (cotă 1,75)

Gazdele luptă pentru un loc în prima ligă, iar un pas greşit pe teren propriu cu una dintre echipele din zona retrogradării ar putea fi fatal obiectivului. După un început ezitant, Manisaspor a legat rezultate foarte bune pe teren propriu, majoritatea victoriilor fiind chiar la o diferenţă mai mare de un gol. De cealaltă parte, Bucaspor a pierdut cinci din cele opt meciuri disputate în deplasare, aşa că n-ar fi deloc o surpriză să mai adauge un eşec la bilanţ.

Citit 3321 ori Ultima modificare Duminică, 29 Decembrie 2013 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.