Pariurile zilei: Anglia e la putere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lincoln - Luton 2 (cotă 1,75)

Liderul din liga a cincea britanică, Luton, se află într-o formă senzaţională, având rezultate precum FC Barcelona în cele mai bune momente. Adversarul e mai mult decât abordabil, Lincoln fiind abia pe locul 18, fără niciun succes de cinci etape. Luton e prima şi în clasamentul punctelor aduse din deplasare, în timp ce Lincoln e pe 19 în cel al jocurilor de acasă.

Wigan - Milton 1 (cotă 1,75)

Wigan, câştigătoarea surprinzătoare a ediţiei trecute din Cupa Angliei, joacă acum pe teren propriu împotriva unei formaţii din eşalon inferior. Gazdele au câştigat trofeul în sezonul trecut dar au retrogradat în liga secundă. Wigan are mulţi jucători de valoare în lot pentru că a jucat şi în grupele Europa League, unde s-a descurcat mai mult decât onorabil pentru o formaţie de ligă secundă. De partea cealaltă, Milton e pe 11 în liga a treia din Anglia, având înfrângeri în mai bine de jumătate din meciurile jucate în deplasare.

Macclesfield - Sheffield Wed. 2 (cotă 1,85)

Când o echipă din liga a doua, Sheffield Wed., joacă împotriva uneia de la mijlocul clasamentului din liga a cincea, e clar că merită pariat pe formaţia din eşalonul superior. Ne asumăm totuşi un risc, pentru că meciurile din Cupă sunt mai predispuse la surprize, dar la ce cotă primim pentru un succes al oaspeţilor, chiar merită încercat pe un bilet de creaţie.

Citit 829 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2014 13:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.