Pariurile zilei: Încercări la cote mari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Genoa – Sassuolo 1 (cotă 2,10)

E o perioadă în care nu mai putem alege meciuri sigure, aşa că încercăm să ne facem de cap cu nişte cote mari. Prima dintre ele o selectăm din Italia, acolo unde Genoa, formaţie din prima jumătate a clasamentului, joacă pe teren propriu cu Sassuolo, până nu de mult ciuca bătăilor din Serie A. Gazdele au o cotă foarte mare pentru victorie, având în vedere diferenţa de locuri din clasament, dar nu e genul de meci pe care să-l jucăm la sigur.

Rayo Vallecano – Villarreal 2 (cotă 2,10)

Tot o cotă de 2,10 am ochit în campionatul Spaniei, acolo unde Villarreal, formaţie cu un start foarte bun de sezon, are meci la penultima clasată, Rayo Vallecano. Villarreal a intrat puţin în criză de rezultate după trei meciuri la rând fără succes, dar ce-i drept, a avut şi adversari mult mai dificili decât Rayo. De partea celalaltă, gazdele punctează foarte rar şi sperăm să n-o facă nici de această dată.

Catania – Bologna sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Al treilea meci e din Serie A.Catania şi Bologna sunt două echipe care marchează foarte greu, iar echipa care va deschide scorul, cu siguranţă se va închide în defensivă, în modul tipic al italienilor. Mai mult, Bologna are patru din ultimele cinci jocuri cu mai puţin de 2,5 goluri, împotriva unor echipe mult mai bine cotate decât Catania.

Citit 2982 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2014 15:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.