Pariurile zilei: Forţăm câştigul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Berkane – Olympique de Safi sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Într-o perioadă cu mai puţine meciuri decât ne-am fi dorit, forţăm câştigul cu ce partide avem la dispoziţie. Mai întâi, în prima ligă din Maroc, Berkane e cea mai bună echipă de jucat la sub 2,5 goluri atunci când evoluează pe propriul teren. Gazdele au toate cele şapte partide încadrate în limita de goluri impusă de pariu. De partea cealaltă, Olympique de Safi are cinci jocuri din deplasare cu mai puţin de trei goluri.

 

Al Ain – Al Wasl 1 (cotă 1,50)

Deşi sunt vecine de clasament în campionatul Emiratelor Arabe Unite, Al Ain e una dintre cele mai bune echipe din serie la meciurile de acasă. Al Ain are cinci victorii din şase partide disputate pe teren propriu, iar celălalt meci s-a încheiat la egalitate, cu echipa de pe locul trei. De partea cealaltă, Al Wasl a pierdut în toate meciurile din deplasare cu echipele din prima jumătate a clasamentului.

 

Gillingham – Wolves 2 (cotă 1,80)

Oaspeţii au pierdut şefia ligii a treia din Anglia şi au nevoie de puncte pentru a-şi menţine măcar locul de promovare, după o serie mai slabă de rezultate. Wolves era considerată înaintea sezonului drept principala favorită la câştigarea ligii. De partea cealaltă, Gillingham e aflată pe locul 17, în zona retrogradării.

Citit 2707 ori Ultima modificare Joi, 02 Ianuarie 2014 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.