Pariurile zilei: Goana după câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

St. Etienne – Evian 1 (cotă 1,55)

 

Restanţa din campionatul francez dintre St. Etienne şi Evian ne atrage atenţia. Gazdele îşi doresc să prindă un loc de cupă europeană, iar pe teren propriu s-au încurcat doar cu echipele de top. Evian e o formaţie aflată în lupta pentru evitarea retrogradării şi fără rezultate strălucite în deplasare. În cazul unui succes, St. Etienne ar urca pe locul patru, cel care duce sigur în Europa League.

 

Manchester City – West Ham H1 (cotă 1,48)

 

De când e Pellegrini la Manchester City, formaţia lui Pantilimon a început să joace extraoridinar acasă, având doar victorii pe plan intern. Adversarul din manşa tur a semifinalelor din Cupa Ligii Angliei, West Ham, este mai mult decât abordabil pentru Manchester City. Ultimul rezultat al oaspeţilor de azi este dezastrul cu scorul 0-5 de pe terenul unei formaţii din liga secundă, Nottingham, în Cupa Angliei.

 

Fiorentina – Chievo 1 (cotă 1,50)

 

În optimile de finală din Cupa Italiei, Fiorentina joacă pe teren propriu împotriva celor de la Chievo. Gazdele pornesc cu prima şansă, au lotul mai bun, obiectivul de a câştiga trofeul şi un bilanţ bun pe teren propriu în meciurile de acasă. De partea cealaltă, Chievo e mai mult preocupată cu miza din campionat, unde trebuie să se salveze de la retrogradare.

Citit 2381 ori Ultima modificare Marți, 07 Ianuarie 2014 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.