Pariurile zilei: Ponturi serioase

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Real Madrid – Osasuna 1 pauză / 1 final (cotă 1,40)

 

Real Madrid are toate motivele să o învingă la scor pe Osasuna în Cupa Spaniei. În primul rând pentru că e manşa tur şi trebuie să-şi ia o opţiune serioasă în privinţa calificării, să nu trăiască periculos la Pamplona. În al doilea rând, madrilenii au de luat o revanşă după remiza din campionat, scor 2-2, de pe terenul Osasunei, un rezultat cântăreşte mult în economia clasamentului, Realul fiind în spatele celor de la FC Barcelona şi Atletico. Astfel, pentru că la Handicap –1 avem o cotă de doar 1,25, mizăm că Realul va câştiga, dar că va conduce încă de la pauză.

 

Forrest Green – Hereford 1 (cotă 1,75)

 

Singurul duel al zilei din Anglia, mai exact din liga a cincea, ne-a atras atenţia pentru a miza pe un succes al gazdelor. Forrest Green se bazează pe meciurile de acasă, acolo unde a obţinut opt victorii din 11 partide, având şi un golaveraj foarte bun: 26-9. De partea cealaltă, Hereford nu e deloc de speriat. Se află pe locul 17 în clasament, iar în deplasare a reuşit două victorii şi două remize în 12 partide.

 

Udinese – Inter ambele marchează (cotă 1,80)

 

Un pariu puţin mai riscant pentru meciul din Cupa Italiei dintre Udinese şi Inter. Fiind un duel de care pe care, într-o singură manşă, între două echipe care şi-au propus să ajungă în ultimul act al competiţiei, mizăm pe faptul că ambele vor marca. Niciuna dintre cele două, la cum se prezintă în campionat, nu-şi permite să trateze neserios meciul de Cupă, astfel că un gol marcat de fiecare parte e un pariu demn de luat în seamă.

Citit 3307 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2014 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.