Pariurile zilei: Weekend de făcut bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dessel - Eupen 2 (cotă 1,65)

 

În acest weekend se joacă suficiente meciuri încât să putem face un bilet din care să scoatem bani. Noi vă oferim câteva sugestii. Eupen, locul doi în liga secundă din Belgia, joacă în deplasare cu Dessel, formaţie aflată pe locul 16 din 18. Eupen n-a pierdut nici un meci în deplasare, în timp ce Dessel are al doilea cel mai slab bilanţ din serie la jocurile de pe teren propriu. Eupen are motive să tragă tare pentru că doar primul loc promovează direct şi se află la un singur punct în spatele liderului.

White Star - Tubize X2 (cotă 1,54)

La prima vedere, meciul dintre White Star (locul 12) şi Tubize (locul 11) pare o partidă banală între două echipe de la mijlocul clasamentului din liga secundă a Belgiei. Totuşi, am găsit o statistică foarte bună pentru Tubize la jocurile de afară. Oaspeţii au pierdut o singură dată pe teren străin, scor 2-3 cu St. Truiden, echipa de pe locul patru. În rest, Tubize a scos rezultate excelente în deplasare. De partea cealaltă, White Star are rezultate dezamăgitoare pe propriul teren.

Verona - Napoli peste 2,5 goluri (cotă 1,75)

Mizăm pe goluri multe la Verona - Napoli. Poate că-i un pariu atipic pentru un meci din Italia, dar nu şi în cazul de faţă. Verona joacă foarte bine acasă, Napoli excelează la jocurile de afară. În concluzie, ambele echipe au capacitatea de a marca suficiente goluri astfel încât să bifăm corect pontul de peste 2,5 goluri.

Citit 2750 ori Ultima modificare Vineri, 10 Ianuarie 2014 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.