Pariurile zilei: Semn de câştig

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Boulogne – Orleans sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

De câteva zile încoace ne merge foarte bine şi vrem să păstrăm acest rimt. Pentru astăzi am ales trei meciuri la cotă de 1,55 fiecare. Sperăm noi să fie semn de câştig. Mai întâi, în liga a treia franceză avem de-a face cu Orleans, cea mai bună echipă din serie de pariat la goluri puţine. Oaspeţii au 12 din 14 meciuri cu mai puţin de trei goluri înscrise în meci. Totuşi, nici Boulogne nu e deloc departe, având zece din 14.

 

GFC Ajaccio – Pont Du Gard 1 (cotă 1,55)

 

Gazdele au nevoie mare de victorie pentru a nu pierde complet lupta pentru promovare, deşi au început sezonul excelent. Favoriţi la primul loc al ligii a treaia înaintea sezonului, cei de la GFC Ajaccio au avut o perioadă nefastă, dar au reuşit să câştige ultimul meci din 2013, semn de revenire. Acum şi adversarul îi permite să spere la un succes, Pont Du Gard fiind penultima în clasamentul la zi şi ultima în cel al meciurilor din deplasare.

 

Welling – Dartford 1 (cotă 1,55)

 

În liga a cincea din Anglia, acolo unde am tot găsit meciuri bune de pariat pe parcursul acestui sezon, am ochit o cotă de jucat. Dartford e ciuca bătăilor în ultimele luni, oaspeţii au zece înfrângeri în ultimele zece partide! Ultimul succes a fost în octombrie, atunci când Dartford o învingea în prelungiri pe Hyde, ultima clasată cu doar trei puncte. Dartford e penultima şi are şanse mici să mai obţină salvarea de la retrogradare. Încă un lucru care ne întăreşte încrederea în pariu: pe 26 decembrie s-a jucat Dartford – Welling şi a fost 1-2.

Citit 2098 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2014 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.