Suporterii Oţelului iau cu asalt primul antrenament al favoriţilor

Suporterii Oţelului iau cu asalt primul antrenament al favoriţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că Oţelul trece prin momente dificile în campionat, locul 14 în clasament, la egalitate cu Viitorul – formaţia de pe 15 (poziţie de retrogradare), suporterii îşi propun să ia cu asalt stadionul „Oţelul”, locul de întâlnire pentru primul antrenament al favoriţilor, pentru a-şi dovedi ataşamentul. De altfel, iarna trecută s-au strâns peste 500 de fani la primul antrenament.

”A devenit deja o tradiţie ca suporterii Oţelului să-şi întâmpine favoriţii la fiecare reunire a lotului într-un număr mare. Grupul Steel Boys face apel la toţi iubitorii Oţelului, să îşi demonstreze ataşamentul de echipă, aşa cum au făcut-o în nenumărate rânduri până acum, şi să vină în număr cât mai mare la prima întâlnire cu lotul de jucători din acest an. Echipa are nevoie de aportul nostru şi este de datoria noastră să îi fim alături, mai ales acum, când trece prin momente mai grele în clasament. Oţelul are nevoie de noi!”, se arată în comunicatul emis de grupul Steel Boys.

Reunirea Oţelului este programată luni, de la ora 10,00, la propria bază de antrenament. Gruparea roş-alb-albastră va rămâne în oraş până pe 23 ianuarie, când e programată plecarea în cantonamentul din Spania, de la Marbella.

Citit 1793 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.