Pariurile zilei: Ponturi englezeşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Welling – Hyde 1 (cotă 1,40)

 

Englezii pot fi luaţi ca exemplu de celelalte ţări la nivel organizatoric al competiţiilor de pe plan intern. Sunt meciuri la foc automat, aşa că şi pariorii au de câştigat din asta. Mai întâi, un meci din liga a cincea ne-a atras atenţia. Ştim că Welling tocmai a comis-o acasă cu Dartford, penultima în clasament, iar Hyde a scos un punct la Southport, dar totuşi statistica spune că gazdele trebuie să câştige acest meci. Hyde a strâns doar patru puncte din 27 de partide, iar dacă avem frică de pariat împotriva unei astfel de echipe, atunci fotbalul nu mai are niciun înţeles.

 

Bournmouth – Burton 1 (cotă 1,65)

 

Ne axăm şi pe meciurile din Cupa Angliei, chiar dacă e considerată o competiţie a surprizelor. Bournmouth, din liga a doua, joacă pe teren propriu împotriva celor de la Burton, formaţie din liga a patra. Gazdele se descurcă destul de bine acasă, iar diferenţa de valoare plus avantajul propriului teren ar trebui să-şi spună cuvântul.

 

Birmingham – Bristol Rovers 1 (cotă 1,70)

 

Cam aceleaşi repere ca la Bournmouth – Burton, doar că poate părea mai clară aici diferenţa. Birmingham e pe la jumătatea clasamentului în Championship (liga secundă), iar Bristol Rovers e pe locul 21 în liga a patra.

Citit 2979 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2014 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.