Pariurile zilei: Cinci meciuri bune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Manchester City – Blackburn 1D2N (cotă 1,65)

 

Avem un tip nou de pariu la meciul dintre cea mai în formă echipă din Premier League şi o formaţie din liga secundă. Manchester Ctiy a remizat la Blackburn în Cupa Angliei, iar astăzi are loc rejucarea. De această dată n-are cum să mai scape calificarea din mână, dar pentru că e o cotă foarte mică pentru victorie sau pentru un succes la handicap, atunci pariem că Manchester City va înscrie, iar Blackburn nu. Orice victorie a lui Manchester City la zero ne bifează corect cota de 1,65.

 

Napoli – Atalanta peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

În Cupa Italiei se joacă într-o singură manşă, iar Napoli şi Atalanta sunt două echipe care marchează foarte mult, dar nici nu scapă prea uşor fără gol marcat. Aşa că mizăm pe minimum trei goluri înscrise în meci pentru că nicio echipă n-are nimic de câştigat dacă se va apăra.

 

AC Milan – Spezia H1 (cotă 1,55)

 

La AC Milan e o situaţie dificilă în clasament, rosonerii fiind departe de locurile de cupă europeană. Singura şansă a rămas Cupa Italiei. Odată cu demiterea lui Allegri e de aşteptat ca echipa să aibă o răbufnire de orgoliu. Având în vedere şi adversarul, care e situat la jumătatea clasamentului în liga secundă, ne putem permite să jucăm la handicap.

 

Levante – Rayo Vallecano 1 (cotă 2,40)

 

Levante şi-a făcut treaba în tur, în Cupa Spaniei, remizând, scor 0-0, pe terenul lui Rayo. Fiind echipa mai bună şi cu obiectiv de participare într-o cupă europeană, Levante se califică mai departe printr-un succes, la orice scor. Poate că ar fi mai bine ca măsură de siguranţă să fie jucat 1x, dar în mod normal, Levante n-are cum să nu câştige acest meci. Rayo e mai mult preocupată de situaţia complicată din campionat.

 

Espanyol – Alcorcon 1 (cotă 1,55)

 

Gazdele au de întors un 0-1 surprinzător din manşa tur, pe terenul unei formaţii din liga secundă, Alcorcon. Dacă speră la vreo ceva în acest sezon Espanyol, atunci trebuie să treacă de o echipă din liga a doua în Cupa Spaniei.

Citit 3563 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2014 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.