Lucian Bute: „Mă simt în formă”/ Jean Pascal se consideră jignit de român

Lucian Bute: „Mă simt în formă”/ Jean Pascal se consideră jignit de român
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Pugilistul gălăţean, Lucian Bute, a declarat înaintea duelului cu Jean Pascal, programat duminică dimineaţă, de la ora 06.15, că se simte în formă pentru această confruntare.

„Aştept de mult timp acest meci. Mă simt în formă, cred în strategia staffului meu. Sâmbătă va fi un singur învingător, Lucian Bute!”, a spus încrezător boxerul născut în Pechea.

Bute se va lupta cu Jean Pascal, la Montreal (Canada), pentru centurile NABF şi WBC diamond la categoria semigrea şi pentru o bursă de 2 milioane de dolari. Canadienii consideră acest meci ca fiind cel mai important din istoria acestei ţări, ambii pugilişti având cetăţenie canadiană.

Jean Pascal a declarat la conferinţa de presă că Lucian Bute l-a jignit pe el prin declaraţii şi nu invers, cum s-a scris în presă.  "Dau o mie de dolari celui care îmi va arată vreo declaraţie jignitoare la adresa lui Lucian. El, în schimb m-a jignit. A spus despre mine că să-mi închid botul. Ori eu sunt om, nu sunt animal! Trebuia să-mi spună sa închid gura. Îl aştept în ring să-mi închidă gura", a spus haitianul cu cetăţenie canadiană.

Bute şi Pascal ar fi trebuit să boxeze pe 23 martie 2013, dar accidentarea la mână a românului a făcut ca partida să fie amânată pentru începutul acestui an.

Citit 1219 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.