De vineri până duminică: Turneu de hochei la Galaţi, în Liga Naţională

De vineri până duminică: Turneu de hochei la Galaţi, în Liga Naţională
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Hocheiul a ajuns la Galaţi, iar timp de trei zile, de astăzi până duminică, Patinoarul din oraş va fi gazda celui de-al treilea turneu al Ligii Naţionale. Pe lângă CSM Dunărea, la turneu mai participă Steaua Bucureşti, Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc. Turneul porneşte cu formaţia gălăţeană pe locul trei în clasamentul la zi, cu cinci puncte. Primele două locuri sunt ocupate de Steaua şi Progym, cu câte 12, respectiv şapte puncte, dar ambele echipe au disputat cu un meci mai mult decât Dunărea.

Astfel, CSM Dunărea va juca după următorul program: astăzi, de la ora 18.00, cu Steaua Bucureşti, sâmbătă, de la aceeaşi oră, cu Progym Gheorgheni şi duminică, de la 11.30, cu Sportul Studenţesc. Celelalte meciuri se joacă astfel: Progym – Sportul (astăzi, ora 15.00), Steaua – Sportul (sâmbătă, ora 15.00) şi Steaua – Progym (duminică, ora 14.00). Intrarea se face contra cost, 6 lei fiind preţul unui bilet pentru fiecare zi din turneu (câte două meciuri). Pentru copiii sub 14 ani intrarea este liberă.

Referitor la turneu, antrenorul Marius Trandafir îşi doreşte victorii pe linie pentru ca Dunărea să se apropie de obiectivul propus – calificarea în play-off.

„Noi intrăm să câştigăm fiecare partidă, asta-i clar. Vrem să ne calificăm în play-off. Din fericire nu sunt probleme de efectiv, tot lotul fiind valid. Avem potenţial, am încredere în băieţi că vom reuşi să câştigăm meciurile de pe teren propriu pentru a ne apropia calificarea în play-off, obiectivul nostru”, a spus Trandafir. 

După acest turneu, vor mai fi alte cinci de disputat, dintre care încă două la Galaţi. Cel de-al patrulea va avea loc la Gheorgheni.

Citit 1419 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.