Postul de portar e prioritate de transfer / „Oţelul nu aduce albanezi din liga a doua”

Postul de portar e prioritate de transfer / „Oţelul nu aduce albanezi din liga a doua”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Oţelului lucrează intens în această perioadă pentru transferul unui portar, postul pe care echipa a suferit cel mai mult în prima parte a sezonului, drept dovadă şi numărul mare de goluri primite – 35 în 19 partide. „Suntem în discuţii cu mai multe piste, vom aduce un portar de valoare. Ne-am înţeles verbal cu unii jucători, dar până nu avem semnăturile lor, nu putem spune nimic public pentru că ne-ar îngreuna misiunea”, a spus Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul. Momentan, gălăţenii poartă negocieri cu uruguayanul Mario Goicoechea, ultima oară la Danubiu (locul 1 din Uruguay), dar care a jucat şi la AS Roma. Conform unor surse din cadrul clubului, la începutul săptămânii viitoare se aşteaptă un răspuns din partea goalkeeperului sud-american.

Altfel, deşi apăruse zvonul că un jucător din liga a doua albaneză, Albi Cekici, va veni la Oţelul pentru a susţine probe de joc, Narcis Răducan a spus că gruparea roş-alb-akbastră nu va transfera jucători albanezi din liga a doua. „Nu e nimic real, nu se pune problema să aducem jucători din Albania, din liga a doua. Ni s-au propus mai mulţi jucători în această perioadă, dar vom aduce doar ceea ce avem nevoie”, ne-a declarat Răducan.

Oţelul va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Spania, în perioada 23 ianuarie – 14 februarie. Deşi până acum nu s-a efectuat niciun transfer, gălăţenii speră să rezolve cel puţin două mutări până la plecarea în cantonament.

Citit 1144 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2014 11:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.