EXCLUSIVITATE VL / Primul transfer al iernii reușit de Oțelul! (VIDEO)

EXCLUSIVITATE VL / Primul transfer al iernii reușit de Oțelul! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oțelul are nevoie de întăriri pe mai multe posturi pentru a se distanța de locurile de retrogradare, după ce a încheiat prima parte a sezonului pe locul 14, cu 18 puncte, la egalitate cu Viitorul, formația de pe 15 (loc de retrogradare). Astfel, conducerea clubului a început îmbunătățirea lotului.

Primul transfer al iernii pentru Oțelul este Guy Roger Toindouba, care evoluează pe postul de mijlocaș central. Africanul în vârstă de 25 de ani, are 1,83 m înălțime și 77 de kg. Ultima oară a evoluat în campionatul Tunisiei, la Kairouan, pentru care a strâns șase prezențe. Toindouba nu este la prima experiență europeană, el evoluând înainte de formația tunisiană la Lillestrom (prima ligă din Norvegia) și Demirspor (liga secundă din Turcia). Mijlocașul camerunez a sosit deja în Galați și va face parte din delegația Oțelului pentru cantonamentul din Spania. Cea mai mare performanță obținută de proaspăt transferatul jucător al roș-alb-albaștrilor este câștigarea Ligii Campionilor Africii, cu ES Tunis, în 2011.

Oficialii Oțelului nu se opresc aici cu transferurile, următoarea țintă fiind un portar, iar cele mai mari șanse pare să le aibă uruguayanul Mario Goicoechea, care a evoluat la AS Roma.

Iată un clip video cu câteva dintre fazele reușite de Toindouba:

Citit 2579 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2014 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.