VOLEI: Etapă cu două „libere” pentru gălăţeni

VOLEI: Etapă cu două „libere” pentru gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekend sunt programate jocurile unei noi etape în competiţiile naţionale de volei.

În această etapă trebuiau să joace patru dintre echipele gălăţene. Programul însă, indică altceva, din cele patru doar două vor fi prezente pe teren.

Sâmbătă, fetele de la CSU (antrenor Ileana Berdilă) vor întâlni pe CSM Piteşti, în cadrul etapei a II-a a returului. Întâlnirea va fi găzduită de Sala „Siderurgistul”, de la ora 11.00. Meciul din prima etapă a returului, din deplasare, cu Pro Volei Botoşani, a fost amânat pentru 2 februarie.

Duminică, este rândul cadeţilor de la CS Şcolar să-şi măsoare forţele. Ei vor întâlni pe CSS Buzău, în Sala „Gh. Asachi”.Echipa de cadete a CSS ACSV Donaris are etapă liberă, aceasta va reintra în dispută peste două săptămâni.

Băieţii de la Arcada (locul şapte după 12 etape din prima ligă) se vor odihni sâmbătă, întrucât în competiţie activează 11 echipe, Steaua s-a retras chiar în momentul debutului competiţional. Elevii lui Marian Apostu se vor prezenta în faţa fileului, la un meci oficial, miercuri, 29 ianuarie, în cadrul unei etape intermediare. Partida va avea loc în deplasare, la Unirea Dej. Pentru gruparea gălăţeană urmează apoi trei meciuri pe teren propriu: 1 februarie – cu Phoenix Şimleul Silvaniei (0-3 în tur), 8 februarie – cu Ştiinţa Explorări Baia Mare (3-1, a fost surpriza turului de campionat din Divizia A1) şi 12 februarie cu Volei Municipal Zalău – actualul lider (0-3).

Citit 975 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2014 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.