Reacţie neaşteptată a lui Larouche/ Bute, atacat chiar de propriul antrenor

Reacţie neaşteptată a lui Larouche/ Bute, atacat chiar de propriul antrenor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean Lucian Bute a mai primit o lovitură după ce a pierdut, duminică dimineaţă, meciul cu Jean Pascal, odată cu atacurile antrenorului său, Stephane Larouche, la o emisiune de radio din Quebec (Canada).

Propriul antrenor al lui Bute, cel cu care gălăţeanul colaborează încă de când a trecut la boxul profesionist, a spus că sunt şanse de întrerupere a contractului.

„Nu poţi să câştigi o luptă când eşti prea precaut şi ezitant în a lovi. Nu am nicio explicaţie şi-mi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am muncit pentru această luptă mai bine de un an! Este dificil să înţeleg ce s-a întâmplat. Lucian şi-a acordat singur nota 5 sau 6 din 10 pentru evoluţia de sâmbătă seară. Eu cred că şi-a acordat mai mult decât merita. Am cunoscut un Lucian Bute care ataca la toate începuturile de meci. Nu a fost nici măcar umbra acestuia", a spus Larouche.

Lucian Bute, supranumit Mister K.O., a fost campion mondial la categoria supermijlocie timp de aproape cinci ani. După ce a pierdut centura în faţa lui Froch, Bute a urcat în categorie, la semigrea, unde a luptat de două ori. L-a învins pe rusul Denis Grachev, dar a pierdut recent, cu Jean Pascal, în lupta care îl putea propulsa în poziţia de challenger pentru titlul mondial. Bute, care va împlini luna viitoare 34 de ani, a anunţat după meciul cu Pascal că nu se gândeşte încă la o retragere. De reamintit faptul că mai mulţi specialişti de box români i-au recomandat lui Bute să renunţe la serviciile lui Larouche de-a lungul timpului, mai ales după înfrângerea cu Carl Froch din mai 2012.

Citit 2328 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2014 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.