O echipă gălăţeană de fotbal este aproape de desfiinţare

O echipă gălăţeană de fotbal este aproape de desfiinţare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate că erau perspective frumoase la Sporting Lieşti, formaţie aflată în cel de-al treilea eşalon, şansele ca echipa să continue în Liga a III-a sunt foarte mici. Problemele financiare şi-au spus cuvântul şi se va renunţa la toţi jucătorii din lot. Conducerea clubului i-a propus antrenorului Doru Buciumeanu să-şi continue activitatea cu juniorii de 16-17 ani.

„Este adevărat că sunt probleme cu banii. Mi s-a comunicat din partea conducerii că nu se mai poate continua cu acest lot de jucători. Apoi, mi s-a propus să antrenez juniori de 16-17 ani până la sfârşitul sezonului, dar nu am cum să accept”, ne-a declarat Doru Buciumeanu, antrenorul celor de la Sporting Lieşti.

La Lieşti, Buciumeanu întocmise o echipă frumoasă (formată din jucători tineri gălăţeni), care a reuşit să promoveze sezonul trecut din liga a patra gălăţeană cu maximum de puncte. În actualul sezon al Ligii a III-a echipa din Lieşti s-a descurcat onorabil, fiind în cărţi pentru salvarea de la retrogradare, deşi face parte din cea mai puternică serie a celui de-al treilea eşalon. Ba mai mult, Sporting a reuşit cel mai mare scor din actuala ediţie a Cupei României, 21-0 cu FCM Bacău.

Citit 2308 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 11:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.