Pariurile zilei: Antrenament pentru weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Brentford - Gilingham 1 (cotă 1,45)

Gazdele au picat de pe primul loc în liga a treia din Anglia runda trecută pentru că au remizat în deplasare, cu un adversar dificil. Brentford e cea mai bună echipă din serie pe teren propriu, cu zece victorii din 13 partide. De partea cealaltă, Gilingham nu e deloc de speriat, având opt înfrângeri din 11 deplasări.

Nottingham - Preston 1 (cotă 1,70)

Cu toate că e o competiţie a surprizelor, Cupa Angliei ne poate aduce şi câştiguri frumoase. Nottingham, o echipă de top din Championship (liga secundă), joacă pe teren propriu cu Preston, din al treilea eşalon. Nottingham e pe cinci în liga sa, iar Preston pe patru, dar gazdele au o formă mai bună.

Orleans - Amiens sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

În liga a treia din Franţa, cei de la Orleans şi-au dat peste cap stilul de joc în ultimele trei etape, după ce au avut o serie formidabilă de partide încadrate în limita de pariu la 2,5 goluri. Amiens e adversarul perfect pentru a-şi reintra în stilul caracteristic acestui sezon, pentru că oaspeţii au depăşit limita de 2,5 goluri doar de două ori în nouă deplasări.

Celta Vigo - Betis 1 (cotă 2,05)

Nu e genul de meci pe care să-l joci la sigur, dar merită încercat. Betis e cea mai slabă echipă din La Liga în acest an şi în clasamentul la zi, şi în cel al deplasărilor. De partea cealaltă, Celta Vigo a demonstrat că poate juca foarte bine acasă, după ultima ispravă de pe teren propriu, când a învins-o pe Valencia.

Citit 2527 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.