Pariurile zilei: Viitorul sună bine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Real Madrid – Granada 1D2N (cotă 1,60)

 

Am ochit trei partide care n-ar trebui să ne pună probleme, aşa că viitorul sună bine pentru pariori. Real Madrid se află într-o formă excelentă. A câştigat toate cele şapte partide disputate până acum în 2014 (punem la socoteală şi amicalul cu PSG) fără să primească gol. Realul s-a apropiat la un singur punct de primul loc, aşa că trage tare să o bată pe Granada pentru a-şi menţine seria intactă. De partea cealaltă, Granada a marcat doar de şapte ori în nouă meciuri disputate pe teren străin, având al doilea cel mai slab atac din deplasare. Practic, pariul nostru este pe un succes al lui Real Madrid la zero, adică gazdele marchează, iar oaspeţii nu.

 

Sunderland – Kidderminster H1 (cotă 1,70)

Un duel extrem de dezechilibrat din Cupa Angliei ne face cu ochiul. Sunderland e în revenire de formă în campionat, iar în Cupa Ligii a ajuns în finală după ce le-a scos pe Chelsea şi Manchester Utd. N-ar trebui să aibă probleme în a câştiga la handicap meciul cu Kidderminster, pe locul şase din liga a cincea! Ba mai mult, oaspeţii au şi o formă deplorabilă, fiind învinşi acasă în ultimul meci, de Dartford, o formaţie ca şi retrogradată în liga a şasea.

 

Guingamp – PSG 2 (cotă 1,40)

 

După ce a comis-o acasă cu Montpellier în Cupă, PSG va juca serios la Guingamp. Cavani,  Ibrahimoivici şi compania nu-şi permit să mai facă un pas greşit în ochii fanilor, mai ales că un succes la Guingamp îi poate desprinde decisiv în fruntea clasamentului. Guingamp e în formă slabă, n-a mai bătut pe nimeni în campionat de la finalul lunii noiembrie.

Citit 3026 ori Ultima modificare Vineri, 24 Ianuarie 2014 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.