Pariurile zilei: Favorite certe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Lyon – Lens 1 (cotă 1,45)

 

Gazdele pornesc clar cu pirma şansă în duelul cu Lens, formaţie aflată în al doilea eşalon. Lyon e într-o formă grozavă, având un bilanţ de opt victorii şi o singură înfrângere în 2014. Diferenţa de eşalon, de valoare a loturilor, dar şi de formă, ne fac să alegem un succes al celor de la Lyon, care au nevoie de un trofeu pentru a reveni în elita fotbalului francez. Partida dintre Lyon şi Lens contează pentru optimile Cupei Franţei (o singură manşă), competiţie din care nu mai face parte gigantul PSG, un motiv în plus pentru gazde să spere la câştigarea trofeului.

 

Elazigspor – Tokatspor 1 (cotă 1,55)

 

Avem în vizor nn meci fără miză din Cupa Turciei, acolo unde Elazigspor şi Tokatspor nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare, fiind pe locurile trei şi patru în grupă. Totuşi, aici mizăm pe diferenţa de valoare dintre cele două formaţii. Elazigspor se află în prima ligă, acolo unde are adversari precum Galatasaray şi Fenerbahce, în timp ce Tokatspor e pe cale să retrogradeze din liga a treia în al patrulea eşalon. Elazig e neînvinsă acasă în ultimele şase partide, având cinci victorii (printre care şi una cu Galatasaray) şi o remiză. De partea cealaltă, Tokatspor n-a câştigat niciun meci în 2014, fiind într-o formă deplorabilă.

 

Emirates Club – Al Ahli Dubai 2 (cotă 1,50)

 

În campionatul Emiratelor Arabe Unite, liderul Al Ahli Dubai, cu 12 victorii din 17 partide, joacă pe terenul unei formaţii aflate în zona retrogradării, Emirates Club. Diferenţa de bugetele dintre cele două echipe e comparabilă cu cea dintre Real Madrid şi Getafe din Spania, de exemplu.

Citit 2341 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.