Pariurile zilei: Totul pe Cupa Germaniei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Bayer Leverkusen – FC Kaiserslautern 1 (cotă 1,45)

 

Deşi pare puţin surprinzător să primim o cotă de 1,45 când locul secund din Bundesliga joacă acasă cu o formaţie din liga a doua, e clar că nu putem omite acest meci. Leverkusen e o grupare mult prea solidă ca să se încurce pe teren propriu cu FC Kaiserslautern, aflată abia în eşalonul al doilea. E meci din sferturile Cupei Germaniei, aşa că şi miza e importantă pentru gazde, care s-ar apropia la două meciuri distanţă de un trofeu mult aşteptat.

 

Hoffenheim – Wolfsburg peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

 

Hoffenheim e una dintre cele mai spectaculoase echipe din Europa, având o medie impresionantă de 4,15 goluri în meciurile disputate în campionat. E un meci foarte important pentru ambele echipe, aşa că cei de la Wolfsburg sunt conştienţi că trebuie să înscrie multe goluri pentru a trece mai departe, fiind greu de crezut că scapă fără gol primit.

 

Hamburg – Bayern Munchen 1N2D (cotă 1,93)

 

E clar că Guardiola vrea să reuşească din primul sezon să câştige tot, iar un meci la Hamburg n-ar trebui să fie deloc o problemă pentru Bayern Munchen. Gazdele au început deplorabil anul 2014, ajungând pe loc de retrogradare. În ultimul meci de campionat, Hamburg a pierdut acasă, scor 0-3, cu Hertha, o nou promovată în Bundesliga. Bayern a început să-şi câştige meciurile fără să primească gol, aspect pe care miză

Citit 2904 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2014 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.