Pariurile zilei: Să curgă câştigurile!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoffenheim – Stuttgart peste 2,5 goluri (cotă 1,50)

 

Cu toate că a ajuns o cotă destul de mică pentru pariul de peste 2,5 goluri la meciurile disputate de Hoffenheim, n-avem cum să evităm meciul. Gazdele au un bilanţ senzaţional de partide cu peste 2,5 goluri, având 17 jocuri din 20 cu astfel de deznodământ. De partea cealaltă, Stuttgart are 14 din 20, dar de menţionat că toate partidele susţinute de oaspeţi în 2014 s-au încadrat în intervalul de minimum trei reuşite.

 

Tubize – Geel 1 (cotă 1,80)

 

De obicei mizam pe Tubize când juca în deplasare, doar că de ceva vreme câştigă pe bandă rulantă şi s-a apropiat de locurile pentru promovarea în prima ligă a Belgiei. De departe cea mai în formă echipă din liga secundă belgiană, Tubize a reuşit în ultimele şase partide victorii la diferenţe de cel puţin două goluri. Geel are probleme în meciurile cu echipele din prima parte a clasamentului, fiind la luptă grea pentru evitarea retrogradării.

 

Alfreton – Aldershot 1 (cotă 2,50)

 

Nu e cel mai sigur meci, dar nici nu e de lepădat, chiar merită încercat. În liga a cincea engleză,  Alfreton e în luptă mare pentru promovare, având şi un bilanţ foarte bun pe teren propriu, cu 11 victorii din 14 partide. Aldershot luptă pentru evitarea retrogradării pentru că a fost depunctată din cauza problemelor financiare. Oaspeţii de astăzi se bazează mai mult pe punctele obţinute acasă.

 

Angers – Laval 1 (cotă 1,80)

 

Un meci din liga secundă franceză ne-a atras atenţia. Angers, de pe locul secund, cu şanse mari de promovare, are nevoie de un succes cu Laval, formaţie aflată pe loc de retrogradare. E o cotă bună de încercat între două echipe cu diferenţă mare de valoare.

Citit 3616 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2014 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.