Pariurile zilei: Mizăm pe motivaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lens - Le Havre 1 (cota 1,95)

Nu este cel mai sigur meci, dar la o astfel de cotă ar fi păcat să nu-l încercăm, când sunt destule argumente pentru "1" solist. Lens este în lupta pentru locurile 2-3, promovabile în prima ligă, poziţii pentru care în acest moment se bat patru formaţii, despărţite de numai două puncte. Lens este pe locul patru şi cu o victorie va urca pe doi, apropiindu-se la numai două puncte de lider, oportunitate de care va încerca să profite în faţa unui adversar de pe locul 15, Le Havre, aflat în formă deplorabilă (eşecuri pe linie în ultimele trei partide).

Antalyaspor - Galatasaray 2 (cotă 1,60)

Oaspeţii s-au apropiat la patru puncte de lider şi, pentru a profita cu adevărat de scăderea de ritm a celor de la Fenerbahce, sunt obligaţi să câştige pe terenul unei echipe modeste, aflată pe locul 14. Motivaţia este maximă pentru Galatasaray, echipă în mare formă (golaveraj 9-0 în ultimele două meciuri de campionat, fără gol primit de şase partide în toate competiţiile), care dacă nu scoate maxim din acest meci nu va mai putea spune că a revenit în lupta pentru titlu.

Ergotelis - OFI Creta sub 2,5 (cota 1,50)

În Grecia, în general, se înscriu puţine goluri dacă vorbim de confruntări în care nu evoluează primele 2-3 clasate. Cu atât mai mult este de ales acest joc pentru un pariu pe maxim două goluri cu cât vorbim de experte ale partidelor în care se marchează foarte puţin. Ergotelis are o medie de 2,17 goluri pe meci (16 partide din 24 sub 2,5), iar OFI o medie de 2,00 (17 partide din 24 cu maxim două goluri în total).

Citit 2896 ori Ultima modificare Duminică, 16 Februarie 2014 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.