Principala marcatoare de la Phoenix s-a accidentat

Principala marcatoare de la Phoenix s-a accidentat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de baschet Phoenix Galaţi a pierdut, miercuri seară, partida cu CSBT Alexandria, disputată pe teren propriu în cadrul etapei a 20-a din Liga Naţională, scor 65-70 (21-14, 15-19, 15-19, 14-18).

Echipa gălăţeană a făcut un meci foarte bun şi a fost foarte aproape de a reuşi o mare surpriză în faţa uneia dintre pretendentele la primele patru locuri, învingătoarea fiind decisă abia în ultimele trei minute.

Momentul cheie, unul care poate să coste echipa gălăţeană mai mult decât pierderea acestui meci, s-a produs în minutul 37, când scorul era egal, 63-63. Cea mai productivă jucătoare a echipei, americanca Cherise Daniel, a reuşit o intercepţie şi a pornit pe contraatac, însă la aterizarea după o săritură a alunecat şi a fost nevoită să părăsească terenul accidentată. Verdictul medicilor a fost de luxaţie la genunchi, fiind necesară o pauză de două săptămâni.

Cherise Daniel reuşise până în acel moment 23 de puncte pentru echipa gălăţeană. Jucătoarea americană este una dintre cele mai eficiente jucătoare din campionat, ocupând locul secund în topul realizatoarelor, cu un total de 419 puncte înscrise în 20 de partide.

Phoenix (locul 7), care încearcă să încheie sezonul regulat în primele opt locuri şi astfel să se califice în play-off, continuă să aibă o victorie avans faţă de ocupanta poziţiei a noua din clasament, Danzio Timişoara.

În perioada absenţei lui Cherise Daniel, Phoenix urmează să joace în deplasare, mâine (ora 18.00), cu CSM Satu Mare (locul 8) şi pe 1 martie, acasă, cu vicecampioana CSM Târgovişte.

Citit 847 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2014 12:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.