Primarul Marius Stan vrea graţierea lui Gică Popescu

Primarul Marius Stan vrea graţierea lui Gică Popescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu, a ajuns în spatele gratiilor, primarul Marius Stan, fost preşedinte al Oţelului, nu şi-a schimbat părerea bună despre acesta. „Îl cunosc foarte bine, l-am apreciat ca om. Greşeala pe care a făcut-o şi care e recunoscută chiar de el, rămâne o greşeală. Despre cum s-a judecat, ar fi culmea să mă pronunţ. Am doar întrebări faţă de modul cum s-a făcut, totuşi, judecata asta: unu - s-a făcut într-un timp extrem de lung, doi - au fost trei hotărâri judecătoreşti diferite. În momentul când apar trei hotărâri judecătoreşti diferite pe aceleaşi fapte în dosare, înseamnă că undeva e o problemă; probabil la legea noastră, care încă este interpretabilă. Bănuiesc, nu mă pricep, nu sunt jurist!”, a declarat Stan.

Întrebat dacă ar semna petiţia care circulă pe net pentru graţierea lui Gică Popescu, Stan a spus "da" fără să ezite. „Aş semna-o, ca şi pentru orice om care e acolo. Evident, pentru cei care au băgat mâna în buzunarul aproapelui sau care au dat în cap aproapelui, pentru ăia niciodată! Cred că în viitorul nu foarte îndepărtat vom schimba şi noi legea, vom ajunge pe la legea americană în care pe primul plan va fi recuperarea prejudiciului, dar faptele rămân. Eu încerc să judec, să analizez tot ceea ce se întâmplă, prin prisma omului, nu a funcţiei mele. Sigur că totul este discutabil şi vor veni acei combatanţi care zic «Să putrezească acolo!». E vorba de oameni care, fiecare, în spatele lor ascund o dramă imensă, a familiilor lor. Oricum, e un moment trist”, a spus Marius Stan.

 

Citit 1361 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 23:32

19 comentarii

 • postat de ai dreptate luti!!
  Duminică, 09 Martie 2014 10:34
  185.26.182.***
  Statul ne-a taiat salariile SI nu am putut plati ratele la banci. Cei cu peste 90 zile restanta au dosarele la recuperatori. Un astfel de exemplu domnule primar este Grigorie Valeriu Mircea care-si plateste ratele DAR ca si in 2013 pentru o diferenta de 70 lei casele au fost scoase la licitatie la sediul BRD Galati unde a fost prezent ca spectator si TELEGAN, acum din nou in aprilie 2014 de catre,,,,,,,, NU e minciuna!! Intrebati la biroul executorului judecatoresc CHIRICA MISTOI COSTEL angajat de BRD Galati, vis a vis de Casa de Cultura ...Curios debitul NU scade, intrebam unde sunt banii?
  Acest cetatean care probabil va votat este victima neprofesionalismului bancilor si celor apropiati ei. Fara nici un sms, telefon, email acesti oameni sunt deposadati de bunuri in BAZA LEGILOR acestei tari domnule primar, deoarece fac parte din talpa tarii si trebuie sa sufere probabil. Pentru acesti amarati ce faceti? Acest barbat este piele si os, traieste din laptele care-l primeste la lucru si tigari deoarece peste 2.ooo lei lunar ajung in conturile BRD Galati. De acord, a gresit plateste DAR nu inteleg de ce cei care au LEGEA in mana NU o aplica cu aceeasi unitate de masura pentru toti cetatenii?
  1
  6
  Raportează
 • postat de ionel
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 20:48
  5.13.165.***
  graho ia cite 3-4 goluri pe meci la ultima echipa clasata din liga 2 turcia. parca imi pare rau de el.mai face si el un ban ca pensia e aproape. asta e.
  0
  2
  Raportează
 • postat de vasea
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 18:11
  5.13.201.***
  da, asa se pare ca treaba asta cu giga popescu e o smecherie cu finalizare intr-o amnistie votata de parlament in special pentru a. nastase. daca basescu nu-l gratiaza pe gica popescu, vine parlamentul si da legea,chipurile pentru popescu la cererea cetatenilor dar de fapt e facut jocul pentru a. nastase.
  1
  6
  Raportează
 • postat de De nepacalit
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 18:05
  92.80.155.***
  Autocorectare
  Corect: "Politicianul arestat astazi, prin A M N I S T I E R E...... " (Inlocuiti in aceasta propozitie cuvantul GRATIERE cu AMNISTIERE !)
  1
  1
  Raportează
 • postat de De nepacalit
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 17:57
  92.80.155.***
  "Unitatea de monolit" a celor care si-au facut scut din politica in jefuirea poporului se vede de la o posta. Nu Gica Popescu trebuie salvat de la nedreptate, ci trebuie facut vad larg votarii Legii AMNISTIERII si gratierii care sa reintregesca haitele de jec(g)manitori de dupa 1989. Daca penitenciarele sunt supraglomerate, este suficienta GRATIEREA (reducerea partiala sau totala a perioadei de lipsire de libertate pentru unele infractiuni). Dar politicienii inca liberi vor AMNISTIEREA (spalarea confratilor arestati de orice pacat penal) pentru reintregirea cohortelor praduitoare de viitori alesi. Clar: Politicianul arestat astazi, prin GRATIERE, maine redevine praduitorul de ieri. (Nu-i este suficienta DOAR gratierea, adica scutirea de lipsire de libertate?) Legal, curat, stimulat, ambitionat, sprijinit de ceilalti popliticieni puscariabili i se da iar sefia mafiotarda.
  In afara de Amnistierea din 1964 (pentru fostiii detinuti politici) si Amnistierea din 1988 (in disperarea lui Ceausescu), a mai fost vreo lege de albire peste noapte a cazierului persoanelor condamnate?
  1
  7
  Raportează
 • postat de vasea
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 17:18
  5.13.201.***
  corb la corb nu-si scot ochii, fratiorii sint uniti si asta-i si ajuta. cine pleaca la furat singur? pina la urma ce functioneaza perfect in romania? frauda statului si a cetatenilor tarii prin uniri de interese sub acoperisuri gen partide, federatii, sindicate, etc.....ceva ce se poate numii MAFIE. tare imi doresc sa se gaseasca toti astia ce cred ca banii romanilor li se cuvin in niste asezaminte de maxima siguranta. asa ca sa fie ei in maxima siguranta fata de aia pe care ii ard zilnic.
  1
  8
  Raportează
 • postat de julien
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 14:42
  5.13.180.***
  cata nemernicie si ipocrizie la politicieni.vor sa profite electoral de o asemenea situatie.doar nu poate crede cineva ca ponta, antonescu,zgonea sau marius stan nu pot dormi noaptea ca este gica popescu la puscarie.
  1
  7
  Raportează
 • postat de durul
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 13:39
  5.13.175.***
  iti este frica stanica ca se strange latul si cauti sa-ti asterni un culcus cat mai cald ? cum ne-ai prostit tu cu stadionul ,cu tunelul si multe altele ,cred ca ar fi cazul sa incepi sa te temi !
  1
  11
  Raportează
 • postat de john@
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 13:01
  5.13.193.***
  Toti suntem egali in fata legii! A gresit sa plateasca!Nu conteaza ce a facut ca fotbalist cand e vorba de incalcarea legii.Sunt doua lucruri distincte!

  P>S: D-le Stan va apreciez ca primar dar nu puteti acoperi infractorii ca pierdeti mult in fata noastra!
  1
  11
  Raportează
 • postat de demolatorul
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 12:55
  5.13.198.***
  stanica nu-ti dace griji nici pt tine nu semnam petitia vei ramane si tu la parnaie
  1
  12
  Raportează
 • postat de antrenor de primari
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 12:35
  5.13.209.***
  un politician care face astfel de declaratii ar trebuie incarcerat...lipsa de cultura si moralitate a fotbalistului ajuns primar atinge cote alarmante
  1
  14
  Raportează
 • postat de Akbar
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 12:21
  5.13.193.***
  Stire: "Jose Maria del Nido, președintele grupării FC Sevilla, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare de către Curtea Supremă Spaniolă! Sentința este definitivă." Deci sa nu-i mai bocim pe ai nostri. Gica Popescu a fost un exemplu pentru generatii intregi de copii, capitan la Barcelona, capitan la echipa nationala, cand nationala Romaniei avea un cuvant greu de spus pe teren, insa din pacate "cardasia" cu smecherii fotbalului romanesc i-a patat Baciului cartea de vizita.
  1
  12
  Raportează
 • postat de Gimy
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 11:04
  109.102.62.***
  De fapt Stan nu a spus nimic. E prieten cu Gica Popescu si nu ar fi putut spune ca nu semneaza petitia, insa nici nu ar vrea sa isi puna in cap oamenii care condamna hotia.
  Totusi Marius Stan, ar trebui sa aiba mai multa grija cu astfel de declaratii, toti cei din lotul asta sunt niste hoti, inclusiv Gica Popescu si toti merita puscaria.
  1
  15
  Raportează
 • postat de cetatean
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 10:19
  89.137.138.***
  DOVADA CA NU AU NICI O TRESARIRE CA SE FURA DIN BANII STATULUI ESTE MARTURIA LUI MARIUS STAN "Daca fura din buzunarul omului era ceva..." DECI PTR. EI FURTUL DE LA STAT NU ESTE NIMIC PTR. CA ESTE PRACTICAT DE TOTI.ASTA ESTE CEA MAI BUNA PROBA SI DOVADA CA POLITICIENII ASTA FAC. ORI O AUTORITATE PUBLICA, CE ARE IN GRIJA BANI PTR. A REZOLVA PROBLEMELE UNUI ORAS TREBUIE SA FIE CU ATAT MAI MULT REVOLTATA PE HOTIILE DE LA STAT. MARTURIA ESTE CEA MAI BUNA PROBA SI IN VIATA DE ZI CU ZI NU NUMAI LA TRIBUNAL.BRAVO DOMNULE PRIMAR. NU ESTE FOARTE GRAV SA FURI DE LA STAT. CUM PILDA TREBUIE SA O LUAM DE LA CONDUCATORII NOSTRI, DE LA GUVERNUL PONTA , CONDUS DE INFRACTORI ,CETATENII TREBUIE SA INVETE CA A FURA STATUL TE POATE IMBOGATI, TREBUIE SA O FACI CA SA TE IMBOGATESTI./. SINCER , DEMNITATEA NEMAIAVAND NICI O VALOARE IN ROMANIA, AS FURA STATUL CU CATEVA MILIARDE, AS FACE DIN 4 ANI DOAR UNUL (EXP. NASTASE) APOI AS BOIER SI EU SI CEI DIN URMA MEA (EXP. ANDREI NASTASE CARE ESTE PROPRIETARUL UNOR HOTELURI DE LA MARE SI NU NUMAI ALATURI DE CAPABILUL RADUCU MAZARE). ASTA AM INVATAT DE CEVA TIMP INCOACE.
  1
  13
  Raportează
 • postat de cetatean
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 10:10
  89.137.138.***
  MARIUS STAN AR TREBUI SA PRICEAPA CA CHIAR DACA FOTBALUL CU HOTIA SUNT MANA IN MANA, SITUATIE PE CARE O CUNOASTE CRED FOARTE BINE, GLORIA LUI GICA POPESCU NU ARE NIMIC CU HOTIA DIN BANUL PUBLIC.STIM CA BASESCU E DE VINA ,CA I-A DETERMINAT PE ACESTIA SA EVAZIONEZE STATUL , MOMENT IN CARE NU S-AU GANDIT NICI LA COPII , NICI LA NEVESTE, NICI LA AMANTE.. NU NE INTERESEAZA IN MOD SPECIAL SA FACA PUSCARIE, CI SA DEA BANII FURATI INAPOI STATULUI, PTR. CA DE ACEEA NU SUT BANI PTR. PENSII. AJUTOARE SOCIALE ETC. IN ORICE STAT ,ORICINE AI FI , PTR. EVAZIUNE FISCALA, ADICA INSELAREA STATULUI, ADICA INSELAREA CETATENILOR SE FACE PUSCARIE. MARI SOMITATI AI LUMII SI DIN LUMEA POLITICA SI DIN LUMEA ARTISTICA A U FACUT PUSCARIE PTR. O ASTFEL DE INFRACTIUNE. POLITICIENII, GEN PONTA, CU INFRACTORII LUI NU AU CUM SA INTELEGA NICICAND ASTA PENTRU CA TOTI SUNT BOGATI FURAND STATUL, ADICA PE NOI. CUM AR PUTEA VRE-O UNUL DINTRE ACESTIA , CARE PRACTICA HOTIA DE LA STAT SA FIE DE ACORD CU INCHISOAREA. NUMAI CA AU UITAT TOTI CA- LEGEA ESTE DEASUPRA TUTUROR SI MAI MULT AU UITAT CA- VINE RANDUL TUTUROR. BINE AR FI CA TOTI SA PLATEASCA DOAR CU BANI SI PUSCARIE ,SUNT SANCTIUNI DIVINE MULT MAI DRASTICE.POT FI ELIBERATI , DAR TREBUIE SA DEA STATULUI CEL PUTIN DE DOUA ORI SUMA FURATA, SUNT STATE UNDE SE RETURNEAZA SUMA DE PATRU ORI.CAND AU AVUT GLORIE TOTI AU PRIMIT SUME COLOSALLE, CHIAR NU ERA CAZUL SA SFURE.PACAT ESTE CA, CEI CARE AU FOST LA MECIURI S IAU COTIZAT PTR. ACESTI INFRACTORI , NU REALIZEAZA ACEST LUCRU....
  1
  7
  Raportează
 • postat de gica
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 09:56
  82.137.10.***
  Atat timp cat a facut lucruri bune pt el cat si pt tara , a fost rasplatit . Ce ii mai trebuia lui G Popescu de a fost nevoie sa se coboare atat de jos si sa savarseasca o infractiune? Nu avea tot ce ii trebuia ?! Daca s-a comporatat asemnea unui hot , at. si locul lui e acolo unde stau hotii...
  1
  17
  Raportează
 • postat de Deontologul neremunerat
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 09:55
  78.96.255.***
  Off Doamne! Avand in vedere tupeul nesimtit de care da dovada primarul municipiului Galati, aflat inca in functie, care zice asa si citez, "Aş semna-o (n.m. pe ea, petitia), ca şi pentru orice om care e acolo. Evident, pentru cei care au băgat mâna în buzunarul aproapelui sau care au dat în cap aproapelui, pentru ăia niciodată!" nu pot sa nu-mi exprim mirarea. Dansul nu are chef, in eventualitatea in care ajunge la mititica, sa fie gratiat? Conditiile sunt oarecum similare cu cazul Popescu si se refera la bani disparuti, ca sa nu zic furati (multi la numar). Detectez vreo umbra de frica si o musca pe caciula? Nu cred asa ceva! Sistemul juridic american nu va fi niciodata implementat in Europa, pentru ca exista orgolii, respectate de secole si care se vor rotunji in viitor. Asa ca domn' primar sa-si ia gandul ca o data dovedit vinovat isi va plati libertatea. Nu va exista asa ceva pentru ca romanul vrea sange. Si va avea parte de asa ceva in perioada urmatoare. Veti vedea! Si drama primarului nu va fi la fel de dureroasa si cantata public precum cea a unui om cunoscut si aducator de bucurii sociale in toata Europa, cum a fost Gica Popescu. Bogatii de azi, inavutiti enorm, dupa revolutie, fara nici un document, au motive sa se teama. A venit momentul in care scadenta nu mai asteapta. De aceea va spun de ceva vreme, ca, nu e bine domn' primar, nu e bine! Acest text a fost gandit, conceput si scris ca un pamflet. Va rog sa-l consumati ca atare! P.S. De 8 martie, urez tuturor doamnelor si domnisoarelor, multi ani cu fericire!
  0
  15
  Raportează
 • postat de luti
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 09:41
  5.13.141.***
  vezi ca puscariasii aia cheltuie mai mult decat castigi tu pe luna fraiere
  12
  3
  Raportează
 • postat de Vă urez o zi a femeii în care să vă bucurați de fiecare rază de soare, de fiecare fir de ghiocel si de multă dragoste! La mulți ani plini de speranță, vise și idealuri!
  Sâmbătă, 08 Martie 2014 09:21
  185.26.182.***
  Eu il vreau la puscarie!!! Din lipsa de bani la buget copiii mor de cancer, mamele copiilor pleaca la munca in strainatate, pentru copila moarta cu lacrimi inghetate pe obreaz in Muntii Apuseni, pentru sistemul medical jalnic, pentru sistemul de invatamant slab finantat si sustinut mai mult din banii parintilor, pentru lipsa locurilor de munca, pentru fiii si fiicele noastre fara viitor si lista ar continua. TOTI CORUPTII LA PUSCARIE!!!
  2
  24
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.