Trei puncte de aur pentru Oțelul după un meci de infarct! Victorie cu FC Brașov

Trei puncte de aur pentru Oțelul după un meci de infarct! Victorie cu FC Brașov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii Oțelului au avut palpitații uriașe pe parcursul meciului cu FC Brașov, câștigat de gălățeni, scor 3-1. În prima repriză a existat o singură echipă pe teren, cea condusă de Ewald Lienen, care s-a distrat cu apărarea adversă. Astafei (FOTO) a deschis scorul în minutul 12, după ce a pătruns în careu cu un adversar în spate. Fotbalistul cu cască din echipa Oțelului a mai irosit două situații singur cu portarul. În minutul 22, faza de succes a roș-alb-albaștrilor din meciul cu Steaua i-a lovit și pe brașoveni: centrare Milea, folosit pe post de fundaș dreapta, cap Tudortie, GOL! Atacantul de doar 17 ani al Oțelului a reușit al doilea său gol în acest sezon.

Imediat după reușita gălățenilor, gazdele au punctat prin Buga (min. 23) după o nesincronizare a defensivei Oțelului.

Partea a doua a început cu faultul odios al lui Marius Constantinla Marquinhos(min. 48), fundașul brașovenilor fiind eliminat de centralul Alexandru Tudor. Eliminarea parcă le-a dat aripilor gazdelor și au pus stăpânire pe joc. Goicoichea a avut două intervenții senzaționale, salvând echipa gălățeană. Totuși, portarul roș-alb-albaștrilor a fost depășit de minge, dar Lovin a respins de pe linia porții.

După multe ratări de ambele părți, Filip, campion cu Oțelul în2011, a făcut o cursă incredibilă de la mijlocul terenului, ducându-se cu mingea până în poartă pentru 3-1.

Final de joc și trei puncte de aur pentru Oțelul, care a ajuns la 24 de puncte în clasament. 

Citit 2491 ori Ultima modificare Vineri, 07 Martie 2014 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.