Pariurile zilei: Ultimul cartuş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hoffenheim - Mainz peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

Pentru pariori, cea mai dragă echipă din Germania în acest sezon este Hoffenheim, fără nicio urmă de îndoială. "Hoffe" a făcut 21 din 24 de partide cu peste 2,5 goluri, iar pe teren propriu le are pe toate cele 12 peste limita impusă de acest tip de pariu. Aşadar, e clar că putem paria liniştiţi peste 2,5 goluri, mai ales că nici Mainz la jocurile de afară nu e de lepădat, cu nouă din 12 partide încadrate în pont. Cota e destul de bună pentru un meci din Germania, mai ales la ce antecedente are Hoffenheim.

Hoogstraten - Tubize 2 (cotă 2,00)

După ce s-a apropiat foarte mult de locurile de play-off, Tubize a comis-o de două ori pe teren propriu, micşorându-şi considerabil şansele de a mai prinde poziţia a patra. Pe de altă parte, Tubize e o trupă extrem de solidă pe teren străin, cu o singură înfrângere în tot sezonul. Mai mult, oaspeţii de azi au câştigat în acest an toate partidele din deplasare, inclusiv când au avut cotă 5,50 pentru a câştiga la Mouscron (formaţie de pe locul 3). Hoogstraten e ca şi retrogradată, iar pe teren propriu a câştigat doar de două ori în acest sezon.

Altfel, au fost ultimele ponturi acordate de mine în „Viaţa liberă”. Cititori ai rubricii, să ne întâlnim cât mai des la casieriile caselor de pariuri, pentru încasări. Succes!

Citit 5354 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.