Pariurile zilei: Ofertă bună din Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Wigan - Yeovil 1 (cotă 1,45)

Ar fi culmea ca Wigan să se poticnească tocmai în faţa penultimei clasate din Championship, pe propriul teren. Wigan este în mare formă, având un parcus de senzaţie în ultimele cinci săptămâni graţie căruia a urcat, de pe un loc de mijlocul clasamentului, până pe 5, poziţie de baraj pentru promovarea în Premier League. Wigan şi-a câştigat ultimele opt partide (şase în campionat), printre victimele sale din această perioadă aflându-se şi Manchester City, în Cupa FA, chiar pe „Etidah Stadium”.

Crawley - Wolverhampton 2 (cotă 1,85)

După nouă victorii la rând, „Wolves” ne-a dezamăgit sâmbătă, când a dominat clar, dar n-a scos decât un egal pe teren propriu cu modesta Shrewsbury. Astfel, liderul din League One nu mai are decât trei puncte avans faţă de locul trei, cel care nu mai asigură promovarea directă, astfel că mizăm din nou pe motivaţia acestuia. Încercăm să ne scoatem pârleala pentru sâmbătă şi pe ideea că două rateuri la rând ar fi prea mult pentru o echipă în mare formă, cum este „Wolves”.

Alfreton - Tamworth 1 (cotă 1,70)

Coborâm până în liga a cincea engleză, unde echipa de pe locul doi are un meci uşor pe teren propriu cu formaţia de pe locul 23, penultimul. Oaspeţii au pierdut şapte din ultimele zece meciuri. Bilanţul acestora în deplasare este şi mai jalnic, pe teren străin sunt ciuca bătăilor, scăpând neînvinşi doar o singură dată în ultimele zece astfel de jocuri, excepţia fiind bifată când au dat peste Hyde, ultima în clasament.

Citit 2743 ori Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.