Miercuri, în Liga a II-a, meci cu miză mare pentru FCM Dunărea

Miercuri, în Liga a II-a, meci cu miză mare pentru FCM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană FCM Dunărea va întâlni, astăzi, de la ora 15.00,  pe teren propriu, formaţia CF Brăila, în cadrul etapei a 22-a din liga secundă. După meciul precedent de pe teren propriu, cu Unirea Târlungeni, încheiat la egalitate, aceasta este a doua partidă din a doua parte a campionatului împotriva unui adversar cu care FCM Dunărea se va întâlni şi în play-out, ceea ce înseamnă şi miză pe măsură, pentru că doar punctele din meciurile directe dintre aceste echipe vor fi luate în calcul în clasamentul din faza următoare a campionatului. 

Antrenorul Costel Enache speră să reuşească să-şi motiveze jucătorii, lucru tot mai greu de realizat în condiţiile în care aceştia nu şi-au primit salariile de trei luni. „Jucătorii sunt conştienţi de importanţa acestui meci şi aştept de la ei atitudine pozitivă, implicare totală şi concentrare. Ştiu că vor, sper să şi poată. Problemele clubului reprezintă factori psihologici importanţi, sper totuşi să avem lucididate”, a declarat antrenorul formaţiei gălăţene.

Costel Enache nu va putea conta pe Şomodean – accidentat şi Matei – suspendat.

În acest moment, FCM Dunărea este locul 12, ultimul, cu 11 puncte, dintre care 6 vor fi contorizate şi în play-out pentru că au fost obţinute din confruntările directe cu echipele care se conturează a fi la finalul sezonului regulat pe locurile 7-12. CF Brăila este pe locul 10, cu 16 puncte.

Citit 852 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.