Oţelul pleacă luni în cantonament/ Iată ce jucători vechi mai sunt în lot

Oţelul pleacă luni în cantonament/ Iată ce jucători vechi mai sunt în lot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu o echipă în care numeri pe degete foştii jucători, cu nume noi de fotbalişti ce vor juca în acest sezon, se va face deplasarea spre Slovacia în cantonamentul de pregătire dinaintea startului. Cantonamentul se va desfăşura în periaoda 30 iunie - 12 iulie.

Doar o parte dintre jucători s-au antrenat zilele trecute la baza clubului: Abraham, Vlasie (portari), Moglan, Marus, Murgoci, Sipovici, Mişelăricu, Rusu, Tomozei, Ilie (fundaşi), Stoian (mijlocaşi), Tudorie, Bâtfoi, Cristea (atacanţi). În ultimele zile au părăsit clubul Florin Lovin şi Victor Astafei, iar Sîrghi şi Marquinos sunt foarte aproape de plecare, acesta din urmă având o înţelegere formală cu o altă formaţie din prima ligă.

„Sunt semnale că se va îmbunătăţi situaţia, atât financiară, cât şi cea de lot. Oţelul este un club cu tradiţie, ştiind acest lucru credem că putem găsi jucători care să vină aici. Se vor schimba mai multe la club, vor fi restructurări, pe partea sportivă şi financiară. Se va lucra la mentalitatea jucătorilor. Michael Weiss este profesor de fotbal, motivează foarte bine jucătorii, iar cu acest tandem credem că putem face faţă situaţiei de la club”, a declarat Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting de la Oţelul.

Citit 1840 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 22:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.