Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Cu o echipă în care numeri pe degete foştii jucători, cu nume noi de fotbalişti ce vor juca în acest sezon, se va face deplasarea spre Slovacia în cantonamentul de pregătire dinaintea startului. Cantonamentul se va desfăşura în periaoda 30 iunie - 12 iulie.
Doar o parte dintre jucători s-au antrenat zilele trecute la baza clubului: Abraham, Vlasie (portari), Moglan, Marus, Murgoci, Sipovici, Mişelăricu, Rusu, Tomozei, Ilie (fundaşi), Stoian (mijlocaşi), Tudorie, Bâtfoi, Cristea (atacanţi). În ultimele zile au părăsit clubul Florin Lovin şi Victor Astafei, iar Sîrghi şi Marquinos sunt foarte aproape de plecare, acesta din urmă având o înţelegere formală cu o altă formaţie din prima ligă.
„Sunt semnale că se va îmbunătăţi situaţia, atât financiară, cât şi cea de lot. Oţelul este un club cu tradiţie, ştiind acest lucru credem că putem găsi jucători care să vină aici. Se vor schimba mai multe la club, vor fi restructurări, pe partea sportivă şi financiară. Se va lucra la mentalitatea jucătorilor. Michael Weiss este profesor de fotbal, motivează foarte bine jucătorii, iar cu acest tandem credem că putem face faţă situaţiei de la club”, a declarat Andrei Rusu, şeful Departamentului de Scouting de la Oţelul.

Citit 1619 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iunie 2014 22:55

5 comentarii

 • postat de suporter adevarat Luni, 30 Iunie 2014 11:02 5.13.205.*** Link la comentariu
  3
  2

  Comentarii in zadar,f bine a facut Lienen ca l-a bagat pt ca.a mai acumulat ceva experienta si e singurul in care ne bazam sa o bage in ate,voi nu a-ti vazut ca odata ce a avut mingi aruncate bine in careu ia omorat pe portari?cum Marchi si altii centrau la genunchiul broastei nu mai aveam ocazii,acum sunt curios cine mai aduce mingea in zona pt a ocentra...trebuiau bagati si Moglan,jucator de nationala,si Miron si multi altii pt ca acum avem nev de ei...toti a-ti facut scandal sa jucam cu vedetele si uite ca acum avem copii fara un min in prima liga...iar cei ce-i injuram si jucau doar sa treaca meciul acum si-au pus palma in fund...o sa-l pupam in fund pe Hagioglu sa-l mai lase macar un an...Va place sa comentati fara cap,la invidie si rautate,lasati mana asta de copii sa joace,iar daca vor retrograda,vor creste si tot ei vor fi cei ce ne vor bucura mai tarziu.Media de varsta acum e de ..21 de ani..

  Raportează
 • postat de Kasanova Luni, 30 Iunie 2014 10:55 5.13.220.*** Link la comentariu
  1
  2

  Misto, un sef "no name" al celebrului departament de scouting face declaratii referitoare la capacitatile profesionale ale antrenorului principal dar si al politicii financiare. Femeia de serviciu care matura cojile de seminte din tribune ce declara?Ca mi-ati trezit deja interesul.

  Raportează
 • postat de ziarist Luni, 30 Iunie 2014 10:47 5.13.205.*** Link la comentariu
  1
  2

  Eu stiu sigur ca tatal lui Tudorie la convins sa ramana la Otelul pana in iarna dar se pare ca ar fi renuntat dupa ce e la club..

  Raportează
 • postat de unul care le stie pe toate la sigur Luni, 30 Iunie 2014 10:41 5.13.205.*** Link la comentariu
  1
  3

  Ca o curiozitate pt tine mare cititor,Tudorie va plece in August dupa litigiul cu Steaua Dunarii

  Raportează
 • postat de dante Luni, 30 Iunie 2014 08:49 78.96.59.*** Link la comentariu
  3
  7

  cuuuum?! pe tudorie, marea speranta a fotbalului galatean, nu l-a mai vrut nimeni?! v-am spus eu ca era mai bine sa-l tina lienen pe banca in returul trcut, poate asa nu vedea lumea ce jucator slab este...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.