Cristian Ciocan va boxa luna viitoare cu Vladimir Klitschko

Cristian Ciocan va boxa luna viitoare cu Vladimir Klitschko
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean Cristian Ciocan se află pentru scurt timp acasă, în vacanţă, antrenorul Felix Păun, cel care l-a descoperit şi format, spunând că acesta va boxa luna viitoare cu celebrul Vladimir Klitschko, dar în meciuri de antrenament. „Cristi are o vară plină de evenimente, următorul meci oficial urmând a-l avea la sfârşitul lunii octombrie. Până atunci, din 10 august, timp de două săptămâni, va fi partener de antrenament pentru renumitul Vladimir Klitschko făcând cu acesta sparring la Hamburg în fiecare zi. Ucrainianul urmează să-şi pună în joc cele patru centuri mondiale, în septembrie, în faţa bulgarului Kubrat Pulev”, ne-a spus prof. Felix Păun, antrenorul de la Box Club Bute  din Pechea.

La începutul acestui an s-a vorbit chiar despre posibilitatea unui meci în toamnă între Ciocan şi Vladimir Klitschko, pentru titlurile mondiale deţinute de ucrainean, după ce promotorii lui Klitschko îi contactaseră în acest sens pe cei ai gălăţeanului.

Altfel, Felix s-a arătat mulţumit că un alt elev al său - Marius Jecheanu, a debutat în lumea bună a pugilatului, încheind nedecis primul său meci ca profesionist (categoria  67 kg.) cu un lituanian, campion internaţional al Spaniei.

Citit 2343 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iulie 2014 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.