(VIDEO) DANS SPORTIV/ Gălăţenii au luat AURUL la Openul de la Stuttgart

(VIDEO) DANS SPORTIV/ Gălăţenii au luat AURUL la Openul de la Stuttgart
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămână trecută, Stuttgart a găzduit a 28-a ediţie a celei mai importante competiţii din lumea dansului sportiv – German Open Championship (GOC). Din lotul României au făcut parte şi sportivi gălăţeni de la Clubul Fantezia: Mihai Paraschiv, Raul Faliboga, Loredana Buţea, Rareş Borcea, Miruna Constantin, Rareş Lefter, Maria Hârtopeanu, Rareş Constantin şi Jasmine Popa.

Concursul la categoria "Rising Star Latin" a fost câştigat de perechea Mihai Paraschiv (Fantezia Galaţi) şi Diandra Illeş (Autentic Bacău), aceştia aducând astfel prima medalie de aur pentru România.

 

Mihai Paraschiv şi Diandra Illeş

 

Cea de a doua medalie de aur a fost obţinută de toată echipa României în competiţia „World Team Cup Youth”, din care au făcut parte Mihai Paraschiv, Raul Faliboga şi Loredana Buţea.  Perechea  Faliboga – Buţea a obţinut locul patru la categoria Youth Standard, din cele 167 de perechi participante.

Alte clasări ale dansatorilor gălăţeni considerate foarte bune de cei din club, în condiţiile unei participări numeroase, au fost: Rareş Borcea-Miruna Constantin – locul 11 la Juvenile I, atât la Standard, cât şi la Latino. Tot la Juvenile 1 a participat şi perechea Rareş Lefter-Maria Hârtopeanu care a terminat competiţia pe locul 17 la standard şi 19 latino.

În primul său an la categoria de vârstă Juvenile II, perechea Rareş Constantin-Jasmine Popa a reuşit să se claseze pe locul 47 la combinata de opt dansuri.

„Concursul german a fost unul foarte strâns, cu peste 7.500 de perechi în cele 38 de competiţii, de la categoria de vârstă 6-9 ani, până la peste 55 de ani. La competiţia Rising Star Latino, unde a concurat Mihai Paraschiv, au fost nu mai puţin de 225 de perechi”, ne-a declarat Marian Adam, preşedintele clubului Fantezia.

Citit 2833 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 22:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.