BASCHET/ Gălăţeanul Ciprian Ţelinoiu revine la Galaţi
Foto: În tricoul galben, Ciprian Ţelinoiu

BASCHET/ Gălăţeanul Ciprian Ţelinoiu revine la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină Phoenix continuă transferurile în vederea promovării în prima ligă. Ieri, s-a semnat cu jucătorul gălăţean Ciprian Ţelinoiu, 1,83 metri înălţime, care în sezonul trecut a fost coordonatorul de joc al echipei Concordia Chiajna. Ţelinoiu a fost format de clubul Phoenix şi a mai  evoluat la Dinamo şi Steaua Exim. A fost selecţionat în lotul naţional la Under 16, iar în 2011 a făcut parte din lotul naţional Under 20 la EuroChallenge.

În ceea ce-l priveşte pe jucătorul sârb Alexander Ognogovic, 23 de ani, aflat în probe de ceva vreme la Galaţi, acesta a lăsat o impresie bună la antrenamente şi este pe punctul de a semna contractul cu Phoenix, conform managerul general al clubului, Florin Nini.

Mâine, cele două echipe de seniori ale clubului, se vor deplasa la Sf. Gheorghe, unde vor susţine, până în 6 septembrie, stagii de pregătire centralizată. Echipele antrenate de Theodosios Paralikas (feminin) şi Florin Nini (masculin) vor disputa meciuri amicale cu echipele locale şi cu cele din Braşov, Olimpia, respectiv Corona.

Perioada de transferuri la băieţi este deschisă până pe 25 septembrie, campionatul ligii secunde masculine urmând să înceapă la 4 octombrie.

Citit 1944 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.