Grig înţeapă „Bursucul”!

Grig înţeapă „Bursucul”!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Duelul declaraţiilor este destul de tensionat înaintea partidei de duminică în care gazdele trag să nu retrogradeze, în timp ce oaspeţii se gândesc la prima poziţie care duce direct în Liga Campionilor * „Îl aducem pe Viglianti cu avionul din Argentina ca să joace”, a glumit Petre Grigoraş după ce Dan Petrescu i-a pus echipei gălăţene eticheta de plângăcioasă *

Petrescu a început

Declaraţia lui Dan Petrescu - şi anume că Oţelul se plânge fără motiv şi că, de fapt, abia aşteaptă meciul cu Unirea Urziceni, de pe teren propriu, pentru a-şi scoate pe masă toate atuurile - l-a scos din sărite pe antrenorul formaţiei gălăţene. „Zic că n-au bani, că au mulţi accidentaţi, dar la meciurile cu noi găsesc mereu soluţii”, a atacat cel poreclit Bursucul, aruncând prima suliţă peste stadionul din Ţiglina III.

Joi, într-o conferinţă de presă, a venit replica „oţelarilor”. Petre Grigoraş a adoptat totuşi o poziţie calmă, dar foarte ironică, la adresa lui Petrescu. „Dacă domnul preşedinte tot a plătit biletele de avion ale ruşilor care ne vor arbitra duminică, eu zic să mai arunce nişte bani ca să reîntregim lotul”, a spus fără să zâmbească „principalul” Oţelului.

Paraschiv va fi rezervă

Grigoraş propune ca Marius Stan să achite revenirea în România în regim de urgenţă a lui Viglianti, care din cauza problemelor medicale a plecat în Argentina, ţara natală, dar şi „come back”-ul lui Cojoc de la clinica din Bologna, unde se tratează după operaţia suferită la genunchi.

„Îi bag duminică din primul minut şi pe Ibeh, Gado, Paraschiv, Vitaici, chiar dacă ei nu sunt în stare să joace decât vreo douăzeci de minute. Îl aduc şi pe Râpă, care este la lotul naţional de juniori, asta ca să fac aşa cum zic unii”, a continuat Grig.

„Nu m-am ferit niciodată, am spus numai realitatea. Paraschiv are 27 de zile de absenţă, aşa că ar putea prinde un sfert de oră cu Urziceniul. Nu mai zic de ceilalţi care din diverse motive nu s-au antrenat. Miercuri am avut numai 14 jucători la antrenament, dintre care şase de la echipa a doua”, a adăugat el.

Arbitrii ruşi costă 10.000 de euro!

Şi directorul general al roş-alb-albaştrilor a ţinut să le răspundă celor care au atacat Oţelul în ultima perioadă. „Văd că fiecare îşi permite să comenteze ceva despre adversar, în timp ce eu n-am zis niciodată nimic despre Urziceni şi n-o s-o fac! Noi realmente avem probleme, este o situaţie reală, vizibilă”.

„Dacă nu joacă Viglianti, vrea cineva să zicem că joacă sau că avem cel mai tare prim unsprezece din ţară? Este o dovadă de respect faţă de presă şi faţă de fani. Nu minţim dând zvonuri false, să ameţim adversarul, asemenea tactici erau valabile pe vremuri”, a explicat Marius Stan, care a ţinut să dezvăluie ce înseamnă să ai arbitri străini la un meci de Liga I: cheltuieli de aproximativ 10.000 de euro!

Explicaţie foto: Petre Grigoraş nu acceptă ca cineva să-i atace echipa. Reacţia sa nu mai necesită alte comentarii

Citit 1042 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.