OŢELUL are nevoie de LINIŞTE/ „Dacă noi nu veneam, jucătorii nu acceptau să vină aici în vară”

OŢELUL are nevoie de LINIŞTE/ „Dacă noi nu veneam, jucătorii nu acceptau să vină aici în vară”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La un club cu tradiţie şi istorie cum este Oţelul, aflat acum pe ultimul loc din clasament, domneşte încă haosul, cu proteste, zvonuri care au sau nu un sâmbure de adevăr, cu unii jucători care semnează, dar nu mai vin (cazul mijlocaşului portughez Paulo Dinarte Pestana – Paulihno, ce abia semnase contractul la începutul lunii august, şi-a reziliat contractul, din motive personale), cu alţii care vin, sunt refuzaţi, dar care în situaţii de forţă majoră sunt chemaţi, cum este cazul portarului Plopeanu.

„E uşor să distrugi o echipă într-o singură zi, dar să clădeşti una îţi trebuie cel puţin şase luni. Noi asta încercăm, dar am avut atâtea probleme, şi am început cu trei săptămâni întârziere. Multă lume nu înţelege că dacă nu veneam noi, staff, jucători, Oţelul n-ar mai fi existat! E nevoie de linişte la club. E uşor să critici antrenorul, dar e greu pentru oricine să facă o echipă cu 18 jucători noi-veniţi din toate colţurile lumii”, ne-a declarat Andrei Rusu, şeful Departamentul de Scouting. 

De asemenea, şi antrenorul german Michael Weiss doreşte linişte pentru echipă, pentru staff, pentru jucători, pentru club: „E negativitate din toate părţile! Pentru prima oară am stat aseară şi am citit articolele de aici. Repet, ce sens are să demitem antrenorul după doar câteva meciuri!? Dacă vine altcineva în locul meu va avea aceleaşi probleme, ele nu se schimbă odată cu antrenorul. Eu vreau să muncesc, să avem continuitate. Vrem să aducem echipa pe drumul cel bun şi putem face acest lucru”.

Trei noi transferuri

Aflat încă în perioada  transferurilor, FC Oţelul a adus trei noi mijlocaşi pentru acest sezon competiţional, George Bârlădeanu, Ciprian Milea şi Tiberiu Stan.

George Bârlădeanu

George Bârlădeanu, mijlocaş dreapta, 26 de ani, s-a format la FCM Dunărea. A evoluat la Unirea Urziceni, Politehnica Iaşi, Chimia Brazi şi Farul Constanţa. 

Ciprian Milea

Ciprian Milea, mijlocaş central în vârstă de 30 de ani, din Galaţi, a evoluat de-a lungul timpului la FCM Dunărea, Politehnica Iaşi, Chimia Brazi, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Fortuna Brazi.

Tiberiu Stan

Tiberiu Stan, mijlocaş central ofensiv în vârstă de 27 de ani, vine de la UT Arad (Liga a II-a). Crescut la Centrul de Copii şi Juniori al Clubului Dinamo, alături de care a câştigat titlurile de Campion al României şi cel mai tehnic jucător al turneului în perioada 1999-2003, el a mai evoluat la Gloria Buzău, Unirea Alba Iulia şi Mureşul Deva.

Următoarea partidă a FC Oţelul este programată luni, de la ora 18,30, pe teren propriu, contra Rapidului.

CITEŞTE ŞI: Oţelul - „bula de oxigen” dinaintea etapei/ S-au achitat o parte din restanţele salariale

Citit 2128 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.