TURNEU INTERNAŢIONAL DE TENIS LA GALAŢI. Bani din bugetul local, după o asociere a Primăriei cu Viva Sport Club Galaţi

TURNEU INTERNAŢIONAL DE TENIS LA GALAŢI. Bani din bugetul local, după o asociere a Primăriei cu Viva Sport Club Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali şi-au dat votul pentru asocierea municipalităţii cu Viva Sport Club Galaţi în vederea desfăşurării Competiţiei Internaţionale de Tenis CIRCUIT FRT PRO 2014 – Trofeul Municipiului Galaţi, ediţia a III-a, care are loc în perioada 1-7 septembrie 2014.

Mai mult, consilierii au alocat de la bugetul local suma de 10.000 de lei în vederea acoperirii cheltuielilor cu desfăşurarea acestei competiţii. E adevărat, Asociaţia Viva Club solicitase o finanţare de 25.000 de lei, dar a primit mai puţin.

Obligaţia clubului sportiv este să folosească suma acordată exclusiv pentru cheltuieli cu organizarea competiţiei internaţionale de tenis şi să prezinte în termen maxim de 30 de zile de la data finalizării proiectului documentele legale de justificare a cheltuielilor efectuate în vederea decontării acestora, în limita sumei alocate de la bugetul local.

La competiţie şi-au anunţat deja participarea sportivi din ţări precum România, Belgia, Franţa, Ucraina, Republica Moldova şi Japonia. Vor fi prezente gălăţencele Patricia Maria Ţig şi Gabriela Talabă direct pe tabloul principal.

CITEŞTE ŞI: TENIS/ Gălăţeanca Gabriela Talabă s-a calificat în sferturi la „IDU Mamaia”

Citit 1369 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.